То и аз му обещавам другия път да го бия :paddle: И за гонка между теб и него му казах че може да има ядове. Както ти казах и за миро какво ще стане. Имам доста добра преценка за това кой как върви. И с gigi i fnt имам предвиждане, ако помниш.
Printable View
тия с легендите бяха всички до един на 185/60/14... ЧИИТЪРИ :) само аз перкам с някви високи 14-ски :drinking:
да не споменавам хората с 205/55/16...
Бимбо разбирам те :yes: Приоритет трябва да са ти нафтите, защото и на мен ми е ясно че има многооо голям шанс да падна. Той Радо също ми каза, а той ги знае нещата :):) Тааа прави си приоритетните гонки, пък когато имаш желание и се засечем пак ще ги дръпнем за спорта :)
Ей...ама и теб те достраша налиииии :tooth: Ама и аз гледах да не те натискам за гонка, за да не се разочароваш :tooth: Нормално е да имаш страх от легенди 155!!!!..то мен ме е страх като се возя ама стискам зъби..:drinking:... ((особенно след 140km. е ужас вътре :tooth:))
Иначе много съм доволен от моята кола...Ей го пак 15старта гонки, а е чук(само едни носачи пак трябва да сменям)...Пу пу още 3 години ако ме изкара с това каране и ще умра щастлив:go::go::firstprize::firstprize:
П.П После ще си едитна мнението и добавя още клипове, освен ако не се затрупа много темата :)
Баси как ме е яд.....
Помръзнахме,пихме по едно сокче в хепито и се прибрахме :)
Поне се видяхме с някой приятели. :bg:
Еее не лъжете бе имаше и едно бмв 325 май дет ми скочи на мен заедно с на един приятел дизеловия голф дето бил над 200 коня та ГТВ-то ги оставило в точка нещо :biggrin:
Имаше и гонки с два мноого бързи пунтака и резултата беше сцепление 0 :wow: И двата пунтака са много бързи и мисля че моя пунцер в тоя му тежък вид на летящи стартове ше пада яко за старт от място на 400 метра нямам идея кво ще става и нямаше и как да се пробва ;) Та с пунтаците беше весело първия старт извъртях цялата трета на място, после на връщане бях по-бърз от едното пунто ма другото си заминаваше напред поне до 230;) Абе аз се повеселих и се видях с доста хора и се кефя. Радвам се че се запознах и с Бимбо - брат сорка че те метнах без да искам ма алфата на Yurety е без чип (склероза :shocking:) и е 150 коня фабрично ;)
Аз лично съм много доволен от ГТВ-то и много разочарован от времето - измрех от студ :cry: Абе беше си турбо време ;) Аааа най накрая установихме че на Ванката колата вървяла и има потенциал :flex:
Ъъъъ не можах да разбера какво имаш предвид? Кои гонки на можещите?!?Quote:
Originally Posted by drigata
Ако визираш поста ми горе за "дострашаването и разговора ми с Ванката, то мисля че става ясно че се базикам:razz::razz: Ако е нещо друго явно още спя и не мога да разбера:yawn:
Иначе имаше много хубави гонки и още по-хубави резултати за всички италиански машини :):):)
Не разбрах коя 155-ца върви най-добре... :naughty::holiday::Tease:
Като дочувам сте се посъбрали фенове, един приятел там е бил с една хонда и ми каза, че е имало коли но малко гонки и било як клинчар
Имаше снощи един колега снимаше с видео камера и аразбирасе може ли да видим записа :saint: