Та сега неразбрах никой ли няма да патува събота???Дайте ако има някой да патуваме заедно!!!
Printable View
Та сега неразбрах никой ли няма да патува събота???Дайте ако има някой да патуваме заедно!!!
Ще пътувам в Събота, гледаме състезанието , преспиваме в Сандански, в неделя пак гледаме състезание и си тръгваме.
Това е плана.
Имам едно място в колата, ако на някой му е удобно да заповяда. В едната посока също не е проблем.
Пишете ми на лично съобщение.
П.П. Ще тръгвам от София.
И аз съм в една групичка с още 2-3 човека и ще тръгваме от София, само за съботния ден там.
Иначе като гледам прогнозата, на каращите май на пистата и със зимни гуми ще се изскача ;). Дано не де... да има повече кеф!
Няма бе http://sinoptik.bg/?lid=100734330 :-P
Май ще ни жули дъжд... добре ще и малко да покараме...
Те някои пьт синоптиците не познават..........
Е и дъжда си има добрите страни......за тия дето не са само с сликове.....
Да напрайте видео тва онва......Ненко - ако нямаш онбоард ще те съдя......
Ръгни едно за временно ;)
Е в крайна сметка колкото и да казвах, че няма да дойда с 45-цата, ще дойда да карам с нея. Само кажете за хотелите дали има места още.
Дани място ще се намери. Аз като гледам и какви са температурите взех да се притеснявам.
http://www.myweather2.com/Motor-Raci...it.aspx?sday=3
От тук май ще тръгнем със сняг и минусови темепратури дано да са изчистили улиците , че да се доберем с летни гуми.
Хм, иначе за 155-цата имам 10 гуми и два чифта джанти , ама искам да съм с ГТВ-то ( а за него само летни имам) !? все си мисля , че пътя ще е чист и ще се доберем лека полека, няма да сме нинджи :ph34r:
Не0 в петък от къде ще се разберем да тръгнем, да дойда рано сутринта до сервиза или да се чакаме на ОМВ на К.Величнов ?
Васе имай на предвид че ще тръгваме към 5-6 сутринта.....
Дани си има стая запазена в хотела....
Споко бе батки, еиии тва време ви филмира. От тука сме тръгвали преди две години в снежна буря с 40санта сняг, на Серес не беше и чуло некъв дъждец приръсваше единия ден на 10 градуса поне. Па по спомен Бобо тогава със сликовете си кара у снега........