Re: Replacement Air Filter
Quote:
Originally Posted by bass
update: Намерих от стари теми във форума магазин, в който продават OMP и BMC:
http://www.maxdrive-bg.com/
Младежите обещаха да проверят дали има нещо като за мен и да върнат цени (BMC имат със сигурност подходящ риплейсмънт, видях на сайта).
Ще се радвам на всякакви съвети, мнения, впечатления, щото така и не си направих труда да проуча нещата междувременно, та пак в последния момент...
Точно тия младежи са по-възрастни от теб и си мисля че като ти дадат цените ще се размислиш за КиН отново :lol:
Quote:
Originally Posted by Bobo
като ти дадат цените ще се размислиш за КиН отново :lol:
Ако смяташ, че K&N е приемлив (тоест по-добър от секви целулозни еднократни, не става въпрос за сравнение с пърформънс-зверове разни), ич няма да се замислям - цена от 150 лв. ме устройва идеално, има го наличен, отивам и прибирам.
Принципно съм подготвен за ценови шок от BMC, но повече от 170-80 лв. май не ми се дават...
Quote:
Quote:
Originally Posted by Bobo
като ти дадат цените ще се размислиш за КиН отново :lol:
Ако смяташ, че K&N е приемлив (тоест по-добър от секви целулозни еднократни, не става въпрос за сравнение с пърформънс-зверове разни), ич няма да се замислям - цена от 150 лв. ме устройва идеално, има го наличен, отивам и прибирам.
Принципно съм подготвен за ценови шок от BMC, но повече от 170-80 лв. май не ми се дават...
ако искаш Джей Ар имаме и отстъпки там нема ти легне повече от 70-80 лева ;)
Quote:
Originally Posted by ne0
Ми аз погледнах на сайта им, обаче ги фанах да предлагат едни неща, подобни на "турбинатора" и разни подобни WS Teleshop-измишльотини, та ги отсвирих - нещо несериозна работа ми се видя :D
Но, както казах, приемам акъли секви от сведущите - ако смятате, че са ОК, няма проблем да пробвам и такъв. Особено на тази цена...
Quote:
Quote:
Originally Posted by ne0
Ми аз погледнах на сайта им, обаче ги фанах да предлагат едни неща, подобни на "турбинатора" и разни подобни WS Teleshop-измишльотини, та ги отсвирих - нещо несериозна работа ми се видя :D
Но, както казах, приемам акъли секви от сведущите - ако смятате, че са ОК, няма проблем да пробвам и такъв. Особено на тази цена...
ами аз съм с такъв конус, гиги е с моя такъв риплейсмънт и много други които аз познавам.... е сега с апекси не мое се сравнява ма с К и Н са едно и също. Аз моите Джей Ар ги пръскам с К и Н кит и стават червени :)
Quote:
Originally Posted by ne0
Аз моите Джей Ар ги пръскам с К и Н кит и стават червени :)
Гняхахахаха :D
Дотук добре, ма не виждам да имат риплейсмънт за 1.8 8V. Излизат само модели за печки, големите кубатури и 16-клапановите 1.8 и 2.0.
А размерите на филтъра, който дават за 1.8 16V, не са същите като на K&N за 1.8V. :roll:
UPDATE: Опа, грешка! Според тия тупани мойта кола не била TS, ами IE :D (в списъка с моделите има 155 и 155 TS, като във TS-групата влизат и дизелите, деа и олигофрените...) Обаче размерите пак са различни от тези на K&N...
UPDATE 2: Хората от Хеед казаха, че има (даже в наличност) JR риплейсмънт за 155 1.8 8V на цена 75.89 - евтинийка! Наполовина на K&N-ския. Викате, не е по-зле като качество?