някой има ли я тази игра ??? ако да нека изкаже мнение дали си заслужава тегленето, не видях никъде из форума за нея ако има помогнете с един линк, мерси предварително ;)
Printable View
някой има ли я тази игра ??? ако да нека изкаже мнение дали си заслужава тегленето, не видях никъде из форума за нея ако има помогнете с един линк, мерси предварително ;)
Имам я,мен много си ме кефи.Кажи как да ти пратя диска.Quote:
Originally Posted by J_I_V_K_O
Имам я,мен много си ме кефи.Кажи как да ти пратя диска.Quote:
стига ми само да ми кажеш от къде да си я истегля :)
стига ми само да ми кажеш от къде да си я истегля :)
http://www.zamunda.net/details.php?id=63095
Заповядай ... играта е доста готина, зарибява и най-хубавото, че не се превърта за 2-3 дни :)
http://www.zamunda.net/details.php?id=63095
Заповядай ... играта е доста готина, зарибява и най-хубавото, че не се превърта за 2-3 дни :)
Живко май не си търсил усърдно http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=1458 :paddle:
Важното е ,че е с Алфи 8)
Живко май не си търсил усърдно http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=1458 :paddle:
Важното е ,че е с Алфи 8)
мерси мн :notworthy: а че не съм търсил осърдно, съм си виновен :oops:Quote:
Originally Posted by nastybg
мерси мн :notworthy: а че не съм търсил осърдно, съм си виновен :oops:Quote:
Originally Posted by nastybg
На мен пък нещо не ми допадна тая игра, управлението и беше малко шибано или мойте контроли бяха разцентровани незнам или пък щото просто не обичам да играя игри..... Иначе с желание е изтеглих ама :wink:
На мен пък нещо не ми допадна тая игра, управлението и беше малко шибано или мойте контроли бяха разцентровани незнам или пък щото просто не обичам да играя игри..... Иначе с желание е изтеглих ама :wink:
J_I_V_K_O кажи ката минеш играта на последната писта с 8С,след колко каране стана пръв,ще ми е интересно :th_up:
J_I_V_K_O кажи ката минеш играта на последната писта с 8С,след колко каране стана пръв,ще ми е интересно :th_up:
И при мен беше така. Нещо не е направена както трябва май. С голямо желание я почнах, но........ бозица ми се стори и набързо в кошчето.Quote:
Originally Posted by Малък_Alfa_гъзар
И при мен беше така. Нещо не е направена както трябва май. С голямо желание я почнах, но........ бозица ми се стори и набързо в кошчето.Quote:
Originally Posted by Малък_Alfa_гъзар
ами ще поиграя и ще видя, но за сега имам малко проблеми със свалянето, в арената я няма нещо... а в замундата не тругва да се сваля :Silent: Макя му и трън...Quote:
Originally Posted by tipo1960
ами ще поиграя и ще видя, но за сега имам малко проблеми със свалянето, в арената я няма нещо... а в замундата не тругва да се сваля :Silent: Макя му и трън...Quote:
Ако не стане ти пращам диска....Quote:
Ако не стане ти пращам диска....Quote:
определено не става... :evil:
определено не става... :evil:
Ако до утре не си я свалил казвай на какъв адрес и по Еконт ти я пращам.
Ако до утре не си я свалил казвай на какъв адрес и по Еконт ти я пращам.
Абре само БГ торенти ли опъвате аааа :twisted: http://www.mininova.org/tor/840740
Абре само БГ торенти ли опъвате аааа :twisted: http://www.mininova.org/tor/840740
УРАААА.... ще черпа... тръгна да се сваля :big_bow_down:
УРАААА.... ще черпа... тръгна да се сваля :big_bow_down:
Дано стане,и чакам отговор за последната писта :super:Quote:
Дано стане,и чакам отговор за последната писта :super:Quote:
ок на мен ми се отдават уж ам ще видим :roll:
ок на мен ми се отдават уж ам ще видим :roll:
Ако и сега не я свалиш дай си скайпа на ЛС и да ти я пращам от там.Тя е малка около 400мб :D
Ако и сега не я свалиш дай си скайпа на ЛС и да ти я пращам от там.Тя е малка около 400мб :D
ВЪХ вече играя играта и в началото бях леко разочарован :( но сега нещо ме зариби, нищо че е супер мудна и слажна за управлвние :D
ВЪХ вече играя играта и в началото бях леко разочарован :( но сега нещо ме зариби, нищо че е супер мудна и слажна за управлвние :D
Колкото повече караш повече се зарибяваш,особено да си първи на всяка писта.Качвай се на 8С да кажеш как е :drive: :th_up:
Колкото повече караш повече се зарибяваш,особено да си първи на всяка писта.Качвай се на 8С да кажеш как е :drive: :th_up:
Колега, играта е супер ! Мудна е в началото, защото имаш възможност да караш само сток-коли (т.е. нормалните от завода). Имай малко търпение да започнеш да караш спортните версии по пистите и ще луднеш ! Тогава всичко става адски по-бързо... Аз лично откачих когато ми се удаде шанса да карам ето това чудовище :
Колега, играта е супер ! Мудна е в началото, защото имаш възможност да караш само сток-коли (т.е. нормалните от завода). Имай малко търпение да започнеш да караш спортните версии по пистите и ще луднеш ! Тогава всичко става адски по-бързо... Аз лично откачих когато ми се удаде шанса да карам ето това чудовище :
8с ми харесваше много, докато не подкарах 155 v6 TI - те тоя дзвер направо ме разби - оборотомер като на Honda CBR 1000RR - 12000 об/мин, и го врътка все едно е болид от Ф1 .. баси колата :respect: :bowdown:Quote:
Обаче на мен започна да ми правинякакви номера играта - не иска да си записва докъде съм стигнал ... губи настройки ... кофти номер :crybaby:
8с ми харесваше много, докато не подкарах 155 v6 TI - те тоя дзвер направо ме разби - оборотомер като на Honda CBR 1000RR - 12000 об/мин, и го врътка все едно е болид от Ф1 .. баси колата :respect: :bowdown:Quote:
Обаче на мен започна да ми правинякакви номера играта - не иска да си записва докъде съм стигнал ... губи настройки ... кофти номер :crybaby:
Абсолютно съм съгласен с теб за 155-цата,най-галямият кеф е с нея,върви ката Ф1,най много нея си карам.Но най ми е трудно да карам 8С много мощ ,а никаква стабилност.Quote:
Originally Posted by Alfa User
Абсолютно съм съгласен с теб за 155-цата,най-галямият кеф е с нея,върви ката Ф1,най много нея си карам.Но най ми е трудно да карам 8С много мощ ,а никаква стабилност.Quote:
захващам се здраво че мн се запалих :rosso_spider:Quote:
захващам се здраво че мн се запалих :rosso_spider:Quote:
И аз съм в отбора !
И аз съм в отбора !
Играта си заслужава! Различава се от останалите Racing игри и си има собствен стил - типично за Alfa :super:
155 V6 TI е лудница :drive:
Играта си заслужава! Различава се от останалите Racing игри и си има собствен стил - типично за Alfa :super:
155 V6 TI е лудница :drive:
Много яка игра, а за 155 нямам думи просто :big_love: Заради тази игра си взех 155-цата :metal:
Много яка игра, а за 155 нямам думи просто :big_love: Заради тази игра си взех 155-цата :metal:
хахах значи никога няма да си взема 147 щото много ми се опъва на играта, нищо лично към колегите с такива красавици :oops:
хахах значи никога няма да си взема 147 щото много ми се опъва на играта, нищо лично към колегите с такива красавици :oops:
Кога се печели следващата кола след 147 2.0 ТС ??? :roll:
Щото вече съм 3 ниво :P
Кога се печели следващата кола след 147 2.0 ТС ??? :roll:
Щото вече съм 3 ниво :P
Зависи на кое място завършваш,ти дава определени точки,така събираш точки за следващо ниво,кола и пистаQuote:
Originally Posted by automaniac
.Също печелиш и екипи,те ти повишават скороста,стабилноста,здравината.......и другите му там работи,айде до 8С :drive: :th_up:
Добре де така да се изразя-Кое ниво-опит трябва да съм че да откл. 147 ГТА ? и тъй нататъкQuote:
Eй ви на малко превю за тръпката със 155 - извинявам се за гадното качество и звук, но го снимах с камера от монитора на РС-то
155 V6 TI racing
Клипчето е към 75МВ.
иеЕеЕепа :) по средата на играта съм и вече няма нищо общо, като в самото начало :) състезателните модели са ИЗРОДСКИ :lol: :lol: :lol:
Живко, а 147 GTA CUP опъва ли ти се сега :D
ДА...направо ме е срам от себе си :) :oops:Quote:
Originally Posted by Slide
Остави си малко срам и за 8С :wink: :th_up: :drive:Quote:
J_I_V_K_O до къде стигна.
Свалих я преди няколко седмици и мисля, че е време да си оправя смотания вентилатор на видео картата и да почвам да играя
еми 13 level, ам тези последните дето правиш 9 обиколки малко ме дразнят, все съм първи и на последната обиколко се троша, и така 2 пъти :) ще я захващам пакQuote:
Не знам защо и при мен беше нещо такова,сигурно ни писват тези 9 обиколки, отпускаме се и трошим колата.Quote:
То вече не са такива жеги та може и без вентилатор :lol:Quote:
Originally Posted by Lame_0ne
уясно бавно се сваля. нямам турпение вече. алфата е в бокса та поне малко на PC-то да се повозя :D
Кви изисквания има играта?
незнам но мога да ти кажа че при мен и непомисля да сече... 512рам 256 видео 1,8Ghz процесорQuote:
Originally Posted by Versace
Изтеглете си Colin DIRT, кво ги карате тея сандъци :lol:
e това го намерихQuote:
Originally Posted by ALFA CORSE
Colin McRae DiRT - RELOADED
8.02 ГБ ??????????????????????
Minimum Requirements:
Windows XP or Vista
Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 3000+
1GB RAM
DirectX Compatable Sound Card
2x DVD-ROM Drive capable of reading dual layer DVD discs (DVD9)
12.5 Gb Hard Drive Space
Гледай кви изисквания има кво да я тегля нема тръгне :)
а другата Алфа Ромео играта немога да се вържа към никой да я тегля в замунда нема пиъринги!
Има и архивирана версия около 4GB, няма смисъл да теглиш 4GB допълнително.Quote:
Originally Posted by Tinoto
Наистина има високи изисквания :wink: , и при мен не върви особено добре, но при SCAR освен графиката не е на ниво и управлението.
Друго добро предложения е Richard Burns Rally :wink: (симулация се води)
Не знам ама на мене всички ми писват за около 30мин :lol:
Абсолютно Колин е най-добрата за мен,но най-трудно карам Ричард Бърнс,тея пущинаци немат удържане нещо :lol: :wink:Quote:
Originally Posted by ALFA CORSE
Много странно управление има сравнение с предишните серии. Даже ме дразни че за да го направят по реално чак малко са се осрали. Абе щом с волан трудно се играе и то особенно с Logitech G25 значи нещо не е наред - не може автомобила да реагира с такова закъснение :!:Quote:
Напълно съм съгласен с теб,мислех че си внушавам,ама щом и ти така си го усетил значи е такова управлението.Аз изхвърлих волана и сега карам с клавиатурата :drive:Quote:
Originally Posted by Neokill