Може да има нужда само от ,,О,, пръстен или гарнитура
Алфа Ромео 159 1.9 jtdm
Доста колеги съм виждал да се оплакват,че се пука там. предвид мястото и това,че е маслен охладител няма да е лесно да се поправи. Втора ръка може да изкара години, може и два дни. Бих търсил нов или в краен случай доказано място, където да го направят.
Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02 - и нея
Alfa Romeo 159 SW 1.9 jtdm 16v '07
Благодаря Ви за информацията! Извинявам се за забавянето , но в крайна сметка реших да използвам втора ръка радиатор. Просто не ми се оправдават 1300+ лв за нов. Някак ми е неоправдано за за почти 20-годишен автомобил.
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 210 hp , no dpf & egr
И аз имах проблем с теч от спукване на същото място. Поръчах си втора употреба под претекст ,че е здрав и нямал проблеми. След като пропътува разстоянието България-Финландия и дойде при мен се оказа, че е имал проблем и е лепен. Много се бях ядосал, но не ми се връщаше и занимаваше повече с продавача. Тествах го с въздух под налягане и пропуск нямаше. Бяха му отрязали и едното ухо. След щателно почистване и оглед какво е нужно , го приведох в нормален вид. Не помня колко години карах с него и така продадох колата, но повече проблеми не е създавал.
156 2.4 JTD SW 140-ex./ 147 1.9 JTDM 150-ex./ 159 2.4 JTDM SW Qtronic 200-ex./
GIULIA 2.2 JTDM 180 ZF8