Здравейте, колеги!
Колата свири на задна, 1-ва, 2-ра, 3-та предавки и изключена от скорост на място. На 4-та до 6-та не зная дали го прави, вдига оборотите, по-шумна е и не се чува. Може би има свирене и там, но от мотора не се чува. Като се подпре скоростният лост на неутрална в посока трета с върха на пръста, без съединител, спира да свири. При едно изкачване на Петрохан започна и беше доста силно, сега е слабо, като свиренето на щурец, но непрекъснато. Има ли лек?
В Лисан казаха, че няма как да я оправят, намало части за 6 степенните кутии, че били редки, само да сменят маслото и да налеят Хадо добавка предлагат. В моргите няма кола с тази кутия и си е покупка на котка в чувал, дори да има. Според Сашо не е лагер, щото не свирело на всички предавки.
В Екстрийм Бобо ме размотава 45 дена уж да ми оправи предното окачване и след като ме разкара 2х, след първия път твърдеше, че колата не скърцала, а преди беше казвал, че било горен носач, повозих го и си промени рязко мнението, че скърцала наистина и след месец чакане за записан час(в който той компетентно само констатира, че колата не скъцала и била със здраво окачване, което впоследствие се оказа невярно) ми даде нов час след още 1 седмица чакане, скърцането което беше от изпуснали амортисьори, а той твърдеше, че било здраво окачването, взе 155лв. за смяна на горен носач, като твърдеше половин година, че е от него, не го оправи и сложи най-евтиния, без дори да го смаже. Носачът струва 51лв. в интернет, той го надписал на 85...Та след това им отношение вече нямам желание да го чувам тоя "сервиз", отидох при него с питане колко ще струва да оправи колата да не скърца като каруца, той ме размотава, не я оправи, но взе пари за смяна на нещо, което не реши проблема. Окачването ми го поправиха в друг форумен сервиз, вярно струваше 8х цената на Бобо, но стана за 3 дни.
Вентура някой беше писал в гугъл отзивите им, че директно му казали, че със стари коли не се занимават вече, което е ок, не да ме размотават като в Екстрийм, нищо че съм им клиент от 4год. А и са ми мега далеч.
Румен кутии ремонтира ли успешно?
Има ли лек или тая кола е пътник? Мерси в аванс!