Results 1 to 4 of 4

Thread: Неработещи предни Led светлини

МалоУмник Ladjov's Avatar

Lightbulb Неработещи предни Led светлини

Здравейте !
    От скоро съм собственик на Жулиета 2011г. С автоматични фарове . Фаровете се включват и спират сами в зависимост от осветеността .
    Но имам проблем в предните лед светлини .До буксата на фара не идва захранване на нито един пин . Дневните светлини са включени от менюто .

Въпроса ми е къде да търся модула който ги управлява ?

По снимки в интернет забелязах , че на външен вид модула за управление на фаровете са еднакви с подобен модул на БМВ , някой пробвал ли е дали за взимозаменяеми ? Питам защото нов модул за БМВ намирам за 30 лева а за Алфата е 300 лв.
    Alfa Romeo Gulietta 1,6 JTDm 105CV - 2011 г.
    Alfa Romeo 156 SW
    1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My first love - EX

чичка с очила и шкембенце Член на клуба mordohy's Avatar
    Blog Entries
    1

Модула е под предния десен фар. Само външно си приличат. Иначе нямат много общо. Тоя за Жулиетата е десет пъти по-скъп. Имам два трупа за дисекция и ще видя, какъв Френкенщайн ще измисля. Ако не в автоматичен, поне в ръчен режим ще се пробвам да ги подкарам. Иначе модула е межди 350 и 480 лева.
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР. Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

МалоУмник Ladjov's Avatar

За съжаление моята е с автоматични фарове и мисля да се боря за тази екстра . Има някой който ги ремонтира ? Или начин по който да го диагностицирам , че със сигурност проблема е в него . Моя го намерих и разглобих . По платката няма нищо видимо изгоряло ,което ме навежда на мисълта , че проблема може и да не е в него . Въпреки ,че на буксите които влизат във фаровете не премерих да идва напрежение ако са изключени фаровете .
    Alfa Romeo Gulietta 1,6 JTDm 105CV - 2011 г.
    Alfa Romeo 156 SW
    1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My first love - EX

чичка с очила и шкембенце Член на клуба mordohy's Avatar
    Blog Entries
    1

При мене са фаровете на Па4о. Най-смотаното е, че никаде в нета няма схема. Тука също видимо няма нищо по платката. Възможно, но след смяната с други фарове проблемът се реши.Има някаква нова програма с уж всичко за колите и като я взема ще пиша , какво съм направил. За сега резултатът е две на нула за вара
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР. Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.