Results 1 to 5 of 5

Thread: Моля за вашето мнение и съвет

Default Моля за вашето мнение и съвет

Здравейте! Сравнително в началото на годината сме и искам да съм по-организиран с финансите си. Чувал съм, че поставянето на конкретни финансови цели е важно, но не знам как да ги формулирам и следя. Как да определя реалистични цели? Моля споделете своя опит ако разполагате с такъв. Предварително ви благодаря.

започва да се пристрастява tihomir77's Avatar

Здравей. Определянето на финансови цели е ключова стъпка към по-добро управление на бюджета. Целите могат да бъдат краткосрочни и дългосрочни. Краткосрочните цели включват изплащане на дългове, натрупване на резервен фонд или покриване на текущи задължения. Дългосрочните цели обхващат по-големи финансови проекти като инвестиции, подобряване на стандарта на живот или спестяване за жилище. Поставянето на реалистични цели ще ти помогне да изградиш стабилен и добре организиран бюджет. Виж повече информация по темете в публикацията.

светлозелен(ама не много) ivan dimitrov's Avatar

Аз купувам рубли и ги тъпча във възглавници и дюшеци. 1 че рублата бележи зашеметяващ възход(1.8 =>2.1ст). 2 - ро като спасим българският лев, излизайки от валутният борд и той стане хилядна от доларът, с тия рубли милиардер ще стана. 3 то. даже и да дадат фира тия мои мечти......имам си възглавници и дюшеци, пък тия дето спестяват във евро и долари.....трябва пари да дават за тях.
    Много съм хитър аз!
    Само се чудя, каква ще е разликата, ако вместо рубли, купувам стари вестници от вторични суровини......
    Хитър съм ааааз, проверих - ако купя стари вестници, като ги върна на вторични, ще спечеля по вече от колкото съм дал за да ги купя(инфлация). Рублите тежат по малко от стари вестници, нищо че санкциите не работят.

Сериозно - не харчи по вече от колкото изкарваш, освен ако не е за да изкарваш по вече. Много просто звучи и е .....точно толкова просто.
    НЯМА ТАКЪВ НАРОД, Продължаваме Простотиите, Бързо Се Прецакваме.

Alfa Amore boris037's Avatar

Ванка, пишеш си с ботове...
    alfa romeo sprint 1984

светлозелен(ама не много) ivan dimitrov's Avatar

Quote Originally Posted by boris037 View Post
    Ванка, пишеш си с ботове...
    Не съм аз бе! Онова го написаха микроботовете, дето ми ги имплантираха като се ваксинирах.
    Търсят да си комуникират с някой, който ги разбира. Не мрат от алкохол гадините, ма пък .... ако пия белина, както съветва един виден антиваксър, тенът ми няма ли да пострада?
    НЯМА ТАКЪВ НАРОД, Продължаваме Простотиите, Бързо Се Прецакваме.