Писах ти на лично съобщение,но можеш също да видиш и в профила ми
Мечтател
Спокойно момчета,проблема е оправен.Смених казанчето(Купено преди около година)и капачката ,и всичко е шест! Лесно е когато имаш резервни части под ръка. И сега
Мечтател
Кико имам останал и един десен фар без блендата на мигача и един дебитомер ако закъсаш ... и това са последните останали дреболии
Важното е да задържим баба възможно на пътя .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Здравейте, имам нужда от ляв фар фейс и дясна пластмаса около халогена. От фара ме интересува само да му е здраво стъклото. Тъй като не влизам много често 0890551211 може и на вайбър.
Alfa Romeo 164 2.0 TS 155 hp -Бивша
Alfa Romeo 166 2.4 Jtd 140hp - Бивша
Alfa Romeo 155 2.0 TS - Бивша
Алфата не е кола, това е страст !
Здравейте и от мен.Да се включа и аз в темата-мен ме интересува също ляв фар,но обикновен(може само и стъклото),че се е пукнало,лепих го на място ,но друго си е здраво стъкло на фара!
Мечтател
Здравейте банда,имам ляв фар обикновен,имам останали чарколяци от две 164ки.
Преден капак,радятори за парното,стъклоповдигачи,спирачни апарати,волани,километражи,вътрешно оборудване доста плафони пластмаси и прочие,външните кори за вратите,лайсни външни,абс,салон електрически с подгрев,дръжки вътрешни и куп други неща.Ако някой има желание да дойде да види дали нещо ще му свърши работа,мога да дам всичко което имам за 164 на разумна цена.Поздрави.
75 TwinSpark -син- ex, 75ts зелен
75 ТУИНСКРАП-сив, 75 2.5 V6 черен
75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
75 3.0 V6 24V-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v
Дай номер за връзка
Alfa Romeo 164 2.0 TS 155 hp -Бивша
Alfa Romeo 166 2.4 Jtd 140hp - Бивша
Alfa Romeo 155 2.0 TS - Бивша
Алфата не е кола, това е страст !