Results 1 to 15 of 143

Thread: 156 2.0 TS(chip) vs 156 2.4 JTD(chip)

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned

Quote Originally Posted by ne0 View Post
    на старта моята 1.6 тежи 1175 кг без мен и е с чип и вал

Престани да спамиш глупости защото главата ти въобще неотбира от тематиката. Избери си друг раздел да проповядваш или ще ти помогна.
    До колкото четох някъде из форума помня, че беше изброил вече подобрения по автомобила ти освен това? Както и да е не искам да споря с теб, защото отклонихме темата чак до това колко е бърза 166 дизел, а относно това не мога да споря защото си знам стоката ( за всеки случай е по-добре от 156 2.0 ТС де ). Тръгнах от спора, че 156 2.0 ТС за мен не е бърз автомобил и не 1 е паднал от моята тромава 166, както и мисля , че чипосан 156 2.4 JTD ще го отвее та се разтегна темата чак до 2.0 V6 срещу 2.0 ТС което си е вече абсурд.

---------- Post added at 18:48 ---------- Previous post was at 18:43 ----------

Quote Originally Posted by 1912 View Post
    с моя кораб направен (без драстични неща) само чип колектори генерация олекотен маховик спортен филтър сгъстяване и портвана глава дадох 15.6 по г-тек който си е бая точен ..не знам дали с тая печка ще успееш да дадеш такова време
    Прав си колега... Не мога да дам това време, но пропускаш и нещо съществено. Колата ти има доста повече подобрения от един чип и не знам защо въобще се включи в спора. Даже не знам тая сникка преди или след подобренията ти е направена? Вярваш ли, че тоя кораб ще върви срещу 220 к.с. автомобил ако имаш само един чип?
    Last edited by RoMAN; 18-10-2009 at 22:08.