След дълъг размисъл реших да направя следното:
Останаха ми мн малко неща по оптиката на 206-цата и се отказах да и пипам двигателя. Така си е добре...обачеееее, не може да не ми хрумне някаква щуротия на мен.

Та така се роди Project Zwo!
Пролетта на другата година, сиреч някъде май месец искам да си намеря черно QV, като на Шоко старато Номера е такъв, че ми трябва QV заради окачването, спирачките и всичките екстри inside. Двигателя може да харчи повече масло от колкото бензин, защото...ще кажа след малко защо.
Искам да е черно, за да може да го боядисам в черна перла с няколко цвята перли в боята. Така няма да имам много ходене по документи за смяна на цвета.
Колата в мига, в който я купя си я слагам в гаража и не я карам. Каквото мога го правя сам. Плана е да се раздуят калниците леееекинко, ако се наложи, за да влязат 17" от GTA.
По интериора смятам да не пипам много. Мисля си, че ако не ми платят Мерцедеса на 100%, ами на 70-80% и ми го върнат, може да се направи някакво извращение с интериор на SLK, ама това не е решено за сега.
Най-интересното нещо, за което ще сте ми нужни вие и особено някой от вас е, че двигатела няма да остане 2.0, ами това, което искам да направя е да се вгради V6. За 2.5 от 155-ца съм сигурен, че ще го събере, но за 3.0 от 164-ка не знам точно.
Та този проетк за сега дори не е започнат, но в главата ми имам чувството, че е почти завършен.
Готиното е, че нямам зор. Ще си карам 206-цата през това време и няма да остана без кола. За около 1 година спокойно без да се лишавам от нищо мисля, че мога да инвестирам в тази машинка и този проект и съм много надъхан.
Нали искахте пак да съм с Алфа...и аз искам! :P