Поздравления за изключително добрите резултати, и то с 1.6 мотор
Има, обаче някой неща, с които не мога да се съгласяПърво казваш, че твоята кола е "нормална". До колкото знам е максимално олекотена, с рол кейдж, специално подготвена глава, валове, фиданза 4кг маховик, 4в1 изпускателен клектор и правен смукателен, спортно окачване, стъкла заменени от поликарбонатни плоскости, 4 бутални спирачни апарати, хидравлична ръчна, пластинчат диференцал или quaife не съм сигурен точно какъв вид е...
Сигурно има и още, но това се сещам на прима виста. Таааа, ако това е нормална кола...
Също така относно разходите... много добре знаеш, че не са никак малко парите, които си дал колата ти да е това, което е....Със сигурност е 5 цифрена сумаАми N-броя сликове и гуми...Тоест това, че едва ли не за без пари или за жълти стотинки взимаш колата X и отиваш на пистата и даваш супер времена, просто няма как да стане
Относно Калояново и Серес... Кола, която е 3 секунди под твоето време на Калояново, същата е на 9 след теб на Серес. Тоест това какво време дава една кола на Калояново не мисля, че е много показателно за това дали по-става или е по-кола от друга. Просто спъната писта като Дракон е по-благоприятна за по-слабите коли. На Серес с тези дълги прави и бързи завои мисля, че е обратното...
Опита и уменията на пилота също са МНОГО важни за крайния резултат. Казано иначе, не мисля че ако аз се кача да карам твоята кола ще мога да дам 1,36![]()