Какво да се коментира......Mercedesss
https://www.youtube.com/watch?v=Yojb...TVMGUg&index=2
Какво да се коментира......Mercedesss
https://www.youtube.com/watch?v=Yojb...TVMGUg&index=2
Alfa 155 1.9 TD- EX
Alfa 166 2.4 JTD-EX
Alfa 156 2.4 JTD-EX
Mercedes Benz E 320 cdi
Ммм, чуден е. Отново фарове като аквариуми, отново изглед на ГАЗ-ка. Винаги можеш да разпознаеш Мерцедес-а по грозотията му. А и доста прилича на предишната. Никага в живота си не съм харесвал нито един продукт на тая марка, този също не ми харесва. Винаги е по-добре японец от тоя клас.
Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Що бе колега?
Всеки си има мнение,Боби си е казал неговото.
Ето го и моето:
Рекламата ми напомня за една такава на фиат груп.
Кожата е перфорирана като на алфите.
Гледам има телевизор като на 166-ца.
Окачването е спортно,малко е големичка и по Серес ще е трудно да я лангъркаш по пистите.Линиите са й изчистени като на талянските автомобили.Иновации почти няма,двигателя май е на арезето ма малко раздуто?!?!
Ма пък няма агресивния вид на 159-ка,не мяза и на Брера.
Цената няма да я коментираме,има талянски класики 100 пъти по-скъпи.По-тромава от 8C,по-голяма от 4С.
С една дума немски кошник за комплексари.
Нещастници...сложили масаж на седалките да не се стресираш като караш.Идиоти.
П.П. Забравих най-важното:
Не може да ти даде усещането в сърцето докато караш Алфа/Фиат...
Виж това:
https://www.youtube.com/watch?v=6fk9zzr7EOY
Магазинчето им е като гейските дилърчета на Алфа/Фиат в България.
Вакуми по вратите,отваряне и затваряне с пръсти абе....заухава работа.Кво да му харесваш на тва?
Last edited by Linkestis; 13-04-2014 at 14:49.
nicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Alfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17
Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
ex Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic 1.9 150hp JTDm 150hp '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm 120hp '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 103hp '97
Ти са некакъв критикар ли се явяваш? Вече е намесена София срещу другите. Абе човек не може ли да НЕ харесва нещо, което другите му са кланят? Ти ли го създаде тоя Мерцедес, та го приемаш толкова лично моето мнение?
Защо ТРЯБВА да ми харесва въпросната кола?
Защо, ако не съм овцата от стадото, не го приемаш? Държиш да подчертаеш, че си по-по от мен, като си, остави другите да имат различно от твоето мнение. Така или иначе и аз и ти нямаме пари за тая кола, какво те засяга моето мнение?
---------- Post added at 13:29 ---------- Previous post was at 13:25 ----------
То хубаво нещо е иронията, ма никой не чете. Никъде не съм споменал Фиат група. Бях написал по-нагоре, че предпочитам ЯПОНСКИ аналог. Аз от своя страна винаги съм свързвал специално Мерцедес в България с неприятни личности, дебеловрати и т.н. Изразих мнение и обясних защо имам такова, е кво ви пречи да не харесвам това скъпо возило?
Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Днес е празник, не се карайте!Авторът едва ли е искал да се правят сравнения с японски, италиански или каквито и да е други марки. Съжалявам, но по мое скромно мение има неща на които можем само да свалим шапка... този Мерцедес е едно от тях и към днешна дата той няма аналог
![]()
Това е просто една кола. Ясно, че е скъпа, луксозна, мощна и т.н., но авторът на темата си мисли, че дружно ще припадаме при вида и, което е смешно ..
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Така е, при това качеството на мерцедеса, казано най-общо е доста далече (в лошия смисъл)
от представата на масовия потребител.Даже и Ауто билд го отбелязва за различни модели, да уточня все пак.
Лично аз предпочитам едно мазерати пред него, продукта на Бенц и Мерцедес.
А конкретния модел, като визия ми грознеее, за останалите му качества нямам мнение.
Last edited by fred; 13-04-2014 at 19:18.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
Alfa 155 1.9 TD- EX
Alfa 166 2.4 JTD-EX
Alfa 156 2.4 JTD-EX
Mercedes Benz E 320 cdi
Нищо впечатляващо не виждам, освен вътре да ми харесват някои идеи.Всъщностп тази марка никога не ме е привличала.Не съм имал, не знам като качество и возия предполагам спор няма но въпреки това е последната марка която ще си купя.
По некой път седа и си мисла, а по некой път само си седа...
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Мой близък приятел има такава 350 дизел с АМГ-пакет, произведена декември 2013 и регистрирана Януари 2014, на около 3500км. (беше в петък) и аз лично останах впечатлен от колата - малко харчи, върви съвсем нормало за голяма кола, екстрите не се събират в купето, а на живо изглежда (предполагам заради пакета) доооооооста, доста внушително
Е, да, не бих дал 150 бона за такава, но все пак....
Миналата седмица се возих на такава S класа 2014г. 6.3 AMG.Много лукс,много комфорт,много мощ.Недостатъци за мен няма.Уникален автомобил!Но дори да имам парите не бих си го купил.Като минус макар че за много хора не биха казали че е минус е това че почти не се чува симфонията от двигателя.Грехота е!Звукът от мотора е покъртителен.
алфа 156 1.8тс16v