Results 1 to 15 of 88

Thread: S-Class 2014

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Темата е супер, тъкмо да може да се отсеят самостоятелните индивиди, на който мама и тате (да са живи и здрави) им плащат сметките за интернета и мобилните телефони, за коли не говорим.

Тия в Мерцедес са още по-зле. Верно ли мислите, че освен пубери и мечтатели, които грам представа си нямат как се вадят 5,20 лева, някой реален бъдещ собственик на такава кола ще се информира от клипа и ще си я купи заради един гей/напудреняк който обяснява колко няма да се мори водача на кораба. 75% от тия ми ти коли докато имат стойност (първите 3-5 години) се карат от шофьори. Професионални такива.

Ай със здраве. На живо Мерца не е толкова впечатляващ и та тия китайски таблети са най-слабото решение на кола от такъв клас. Отчайващи са.

Оня ден заради пишман шефа на пишман алианца бяха наизвадили сите S-ки, 7-ци и май най-много 8-ци имаше .... по улиците

Лексуса който е доста стар вече е доста по-кола от туй прехвалено чудовище.

Иначе за на слънчев бряг лятото, действа като магнит за венерически болести. Пробвано - факт.

---------- Post added at 18:53 ---------- Previous post was at 18:49 ----------

Quote Originally Posted by pace View Post
    Ти па си мноо умен
    Направо съм гений. Нема ме бъркаш само с умен

Quote Originally Posted by Gelew View Post
    ...
    Ти си батка, нацепеняк с енджъл айс, що се занимаваш с мишки като нас. Тегли ни една майна и не си губи времето със скапаняци къде карат алфи на цената на срап колите ни струват колкото на тебе левия фар с енджъл айса.

Quote Originally Posted by pace View Post
    Язе ше замола модератора да бие ключа на темата преди да станат кръвосмешенията
    натискаййййййй безотговорно
    Last edited by Ранобудниче; 14-04-2014 at 22:41. Reason: Почистване.

http://www.facebook.com/TempoGarageSofia
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."