Lexus от кога е в топ марките? И кои са топ марки? А кои са премиум марки?
Lexus от кога е в топ марките? И кои са топ марки? А кои са премиум марки?
Само не мога да разбера защо трябва всички задължително да харесат мерцедес само докато чуят името на марката.Направо се подмокрят като ученички пред Леонардо ди Каприо.И тва колко екстри имааа...По стечение на обстоятелствата днес двама ми затвърдиха мнението за манталитета на въпросните собственици, е верно не всички са такива и свестни има.Поразходих се из форума на БМВ и Ауди, ми там нямат такава тема и тона е съвсем друг.
По некой път седа и си мисла, а по некой път само си седа...
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Виж сега.....незнам какво е топ марка, нито премиум.....но Тоьота много по напред в автомобилостроенето от това сукалче на вагин грип с емблемата от рингове на недовършена олимпиада....дори само участието и в най комерсиалното състезание Ф-1 го доказва....а за Ауди мога да ти говоря много....както подсказах, те нямат история....нещо като днешната младеж, дет мама и тати са им дали на готово...![]()
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Тоя форум що не го прекръстят...deutschewagen.bg,autoforum.bg,eatmydi ck-simitli.com........
А в този форум дали въобще има дори и един некомпетентен по дадена тема? И в същото време болшинството са коне с капаци, които сравнват 156 с S-класа или нещо от срота. Сиреч тук е пълно с много компетентни коне.
Кой говори за Audi в случая? Първо земи прочети малко, пък после обяснявай колко можеш да говориш за историята на дадена марка, ма се притеснявам, че и една книга ше те измори. Второ от немските луксозни марки Audi е на последно място сред предпочитанията на разглезените дечица, които споменаваш. Купува се CLK, SLK, 3-та и 5-та серия. Пък и честно казано явно аз имам сбъркано мислене като някой ден жив и здрав да съм ще си купя на дечицата нещо подобно. Не виждам логика да кача дъщеря ми в некой дърт кош, па че и грозен на сичкото отгоре и да й обяснявам, че трябва да свиква с кофтито, за да оцени хубавото...некой ден! Къв е тоя комунизъм бе? Ае си земем всички по една 3310-ка, че да не се прайм на модерни като тия с iphonе. Имаш възможности, решил си да дадеш 30 000 - 40 000лв примерно за кола на детето си, дето си му треперил 18 години и ще го сложиш у некой дръгел умрел, че да не завижда Бобката?
PS Колко напред са Toyota в автомобилостроенето да те питам само? 2 км или 3 светлинни години, защото аз виждам едни постни скучни модели, които не изпъкват с нищо освен с малки сравнително здрави агрегати. Ми че то и Пежо може да се похвалят със същото, че дори и с доста по-добър дизайн. Това че Toyota са се хванали на хорото с хибриди и т.н. определено не ги поставя нито сред топ марките, нито сред премиум марките. Чети повече просто, ама не по форумите, а образователна литература, не гледай само картинките.![]()
Last edited by ShoxXx; 16-04-2014 at 11:10.
Lexus (レクサス Rekusasu?) is the luxury vehicle division of Japanese automaker Toyota Motor Corporation.
http://en.wikipedia.org/wiki/Lexus
SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
......ми аз съм си пациент,за Борето не знам.
Дал съм ти италиански конкурент,но ти четеш избирателно.
http://www.zegna.com/us/ermenegildo-...ttroporte.html
Last edited by Кайо; 16-04-2014 at 12:33.
Шокс, не си прав, от трите чалга марки, в момента най-харесваната в БГ е Ауди![]()
Giulietta 1,4 Multiair TCT 2018
Giulietta 1,4 Multiair 2014 - EX
Giulietta 1,6 JTDm 2013 - EX
156 SW 1,9 JTD 2003
Чалга марка? Евала изказване! Предполагам това е марка автомобил, от която се носят поп фолк ритми. Е, в такъв случай най-чалгаджийската марка в БГ няма да ви казвам коя е, щото ще има сърдити муцунки, но съм сигурен, че и сами ще се сетите. Жокер: струва около 2000-4000лв, има я много по моргите и идва от Апенините. Уви 320-ката и Голфа отстъпват в последно време. И не че не съм фен, но просто съм реалист и обичам да казвам нещата такива, каквито са.
Най-харесвана е заради "Под прикритие" примерно, щото много хора поверваха, че ставаш мутра като имаш Audi, еле па Q7-ца. Сред премиум лимузините в момента наистина има най-много от новите А8-ци, но през тази година постепено ще се напълни и с новата S-класа.
Момчетата и момичетата, на които им се купуват коли от родителите, в което няма нищо лошо, все още до сега предпочитаха BMW и Mercedes. Какво ще става от тук нататък само времето ще покаже. Зависи какво ще карат в новия сезон на "Под прикритие".
Last edited by ShoxXx; 16-04-2014 at 16:08.
И се носи чалга, и в чалга клипове ги ползват, и са един дол дренки и трите, но сред съответната субкултура момента Ауди е най-вървежната![]()
156 SW 1,9 JTD 2003
......бе лично аз съм срещал бая италиански возила от които се носят чалга ритми.
Ти май се припозна.....и моля те не изразявай квлификации за човек дет не познаваш....зависта е непозната за мен, но е излишно да се доказвам виртуално.....каквито са ми възможностите....това ще кара и детето ми....и вземи отиди до Дубай да видиш какви постни, скучни с малки агрегати японки карат там....предимно Лексус и Тойота....осем цилиндрови, много малки агрегати))).....
Този форум е за тези който обичат марката, която носи името на форума, а не да парадират с друга и да се подиграват в поддписа.....ако ме разбираш....и на чичо ти Боби не казвай да чете....учи се ти....моето време е минало.....смятам да престанем спора и да не се налага за пореден път да ти забърсвам млякото по устата....
Хайде с здраве....![]()
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
.....
Last edited by RPWWD; 16-04-2014 at 16:13.
156 SW 1,9 JTD 2003