Аз от 4 години съм с X-car link. Този феномен го има и при мен, но само ако пусна радиото преди да запаля колата и след това завъртя - тоест получи се пад на напрежение. Ако първо запаля и след това включа радиото - нямам такива проблеми. Внимавайте с монтажа на кабелите, защото са нежни като копринени влакна, а буксата не е от най-съвършените. Чат пат натрупва грешки ако песните не са с Constant а variable bitrate и се чуват дефекти като бълбукане или пък променя тотално звученето (като от телефонна слушалка). С форматиране на картата/флашката, презапис на музиката и прекомпресиране на файловете нещата се оправят (най вероятно генерира някакъф дефектен темп файл където запазва методиката на разкомпресиране/компресиране).
За 4 години само веднъж се случи да забие, но след хард ресет (направо му изключих захранването за 2 минути) всичко дойде на мястото си. Не ползвайте карти над клас 10 - с времето ще го объркат. Идеята за създаването е много добра. Лошото е, че никакъв ъпдейт не търпи фърма за да може да чете FLAC формати и по-качествени вариации на компресирана музика.