Quote Originally Posted by nkn66 View Post
Еи заради такива, няма снимки! Ако е нещо различно, значи е грозно! Тва че колата е ОТ - ДО фирмена няма значение, той разбира повече от дизайнерите
Дайте да видим ваще, мойта е грозна и е слабичка! Джантите са с поръчка от щатите (цена няма да казвам), но "телефонната шайба" са по хубави, според друг колега. Евала, затва вече и не влизам често в тоя форум.
Иначе се извинявам на колегите, дето не са изпростели в темата ми!
Колега, незнам дали си забелязал, но хората тук са доста консервативно настроени относно оптичния тунинг и като цяло предпочитат по-семплите неща, които са максимално близки до оригинала.

Иначе колата се е получила много добре
На мен лично синьото не ми допада особено, но това в никакъв случай не значи, че е лош цвят или, че не изглежда добре. Все пак всеки си има вкус.

Според мен е голям минус за форума и по-специално за този раздел, такава кола да не получи подходящо представяне. Затова ако намериш време и желание, можеш да пуснеш една отделна тема и да споделиш с няколко реда какво е правено по колата- външен вид, интериор, двигател, окачване и т.н. и разбира се да сложиш няколко снимки.