Едно заглавие от мен: WASP - Wild Child
Много яко! Само, дето не знам как да го hyperlink-на.
Едно заглавие от мен: WASP - Wild Child
Много яко! Само, дето не знам как да го hyperlink-на.
Имам си количка,Жълта и добричка!
Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
- Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -
Имам си количка,Жълта и добричка!
Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
- Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -
Мале, момчета, напълнихте ми душата. Изслушах си ги по няколко пъти. Така пее този... Замислила съм да му махна гласните струни и да ги присадя на себе си. Тогава няма да говоря с хората, а ще изпявам всичко.
Инак за сватбата... малко късно. Дадена съм тук вече на един рок фенНо отправям призив към всички момичета ценители. Момичета, който разбира на spe4еlist се спира
Някой спомена нещо за обороти...
[QUOTE=old alfist;480348]
Изпълнена е за пръв път пред психиатричната клиника където е бил Барет, за да може да я чуе.
QUOTE]
Пепел ти на устата, колега! ПЪЛНА глупост...
Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена
Смисълът е, че казваш "много добър" и "него" за цяла групаИначе да, много са добри!
И като така или иначе постнах още едно мнение, ето малко Kids Wanna Rock
Какво сгафи колегата? Барет си е бил лудият диамант. Пък вече кой на кого къде е пял, само те си знаят![]()
Сид никога не е посещавал психиатрична клиника. След емоционалния & психически срив, който преживява, той се изолира от всичко и всички. Известно време след двата му солови албума следите се губят някъде в Лондон, а 1974 е годината, в която той се завръща в Кеймбридж в къщата от своето детство и заживява с майка си и сестра си. По време на сесиите за Wish You Were Here, той ненадейно се появява в студиото при своите бивши колеги. Първоначално никой не го разпознава, тъй като е напълнял и се е избръснал нула номер. Държи се неадекватно, търси четката за зъби, говори несвързано, а когато Роджър и ко му пускат raw version of Shine... и искат мнението му, той обявява, че не е лошо, но "навремето се записваха и по-добри неща". След което пак изчезва. Това е. Сид е ЕДИНСТВЕНИЯТ музикант, когото считам за идол. Поклон пред теб, луди диаманте. Сияш в душите на тези, които са се докоснали до гения ти.
Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена
Eто едно за първия танц на сватбата тогава:
Deep Purple - Love Conquers All
П.П.
Ясно, че на spe4elist ще се спират, ама и аз не съм за изхвърляне.![]()
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Ей мъ и мене, за добриииийййютроооооооооRainbow Can't let you go http://www.youtube.com/watch?v=tcwWdLnLCnI
Влюбена в Alfa Romeo GTV![]()
GTV- психопатска кола само за психопати!!!
http://vbox7.com/play:a9758b3c - Dire Straits - Lady Writer
Това се слуша в колата винаги с волумето на мах и с припяване.
Поздрав за old alfist!
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Като стана въпрос за сватби - поздрав от Bruce Dickinson - Chemical Wedding
Ааа, и за моята сватба сте закъснели - на мен се спряха вече
Fear?