Aз съм свободен все още.
Ама времето тече - Europe - The Final Countdown
Aз съм свободен все още.
Ама времето тече - Europe - The Final Countdown
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Благодаря - за в колата при мен е Six Blade Knife /не мога да му намеря свестен линк/.
Едни от първите матрични дискове ми бяха на Dire Straits през далечната 1991г. Тогава ги правеха в ДЗУ-Стара Загора и бяха абсюлютно идеални копия на оригиналните дискове - дори с кодовете. Тогава ни ги носеха увити във вестници.
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
Какви вестници... бяха ми донесли цял чувал от бракуваните... объркана лицева страна... картинката Roxette- Joyride ... диска на Carpenters и все разни такива! Много важно ... етикети.
Наистина качествен Stuff, но от тогава ми останаха познанствата с хората които правеха матриците! Все още си партнираме и сме в прекрасни отношения.![]()
Last edited by old alfist; 18-05-2009 at 18:23.
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
Като гледам, че споменавате Roxette да се включа, че ги обожавам...
Като по-малка си бях влюбена в Пер. (Егати пича беше особено в клипа на How do you do).
Имам си количка,Жълта и добричка!
Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
- Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -
Остави не искам да си спомням за тия времена защото отвътре ми идва да...
Познавах хора които се занимаваха с проектирането на глави за Твърди дискове и се наложи да се преквалифицират в "дърводелци"!
Тези които са се занимавали с електромеханика знаят какво представлява и как работи главата на твърд диска и какви знания и квалификация са необходими дори само за да се "открадне"!
Съборихме каменни къщи за да строим колиби... имам някакво наблюдение какво е положението горе долу в момента в ДЗУ... жалка картинка.
Какво да се прави "Грешки на растежа"
Sorry за off-a
Last edited by fade; 18-05-2009 at 12:27.
Я стига спамихте хубавата тема.
http://www.youtube.com/watch?v=u_tORtmKIjE
Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Ако може да върна жеста - велик китарист и супер кака!
Ritchie Blackmore's Night - Shadow Of The Moon
Я да втвърдим малко обстановката с една детска група
http://www.youtube.com/watch?v=Ma-flhGQUr8
Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
А дали да не включим Турбото ?!?
http://www.youtube.com/watch?v=HfDVY9pK2Oc
Благодарим за поздрава! Обаче не съм много съгласен че всяка тяхна песен е заредена с положителни емоции
Примерно This one, makes me feel sad
И много други разбира се...
И адаш, както често се случва в живота... Хубавата кака развали хубавия китарист!
Такъв искам да го запомня!
Last edited by fade; 18-05-2009 at 13:44.
Да се включа с нещо много,много,много любимо!
Алис Купър!
Alice Cooper - Poison
така ми звъни телефона даже
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle