Ами на някои им се налага да работят и извънредноНо дай да не спамим в скандалната тема по-добре
![]()
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
омазахме се пак варненци
33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Абе аз да питам нормалните гуми бързо ли се изяждат от пистата? Дефакто, ако дойдем с "цивилни" гумета, трябва ли да си носим и 2ри комплект, за да се приберем кой от къде е на края на мероприятието![]()
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
МEGANE RS CUP ''20
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
твърдо не. Писта Дракон е писта на която единствено бордовете на предните гуми се износват повече при агресивно каране. Все пак пистата е с обикновена настика. Няма нищо общо със Серес и прочие където 20 обиколки стигат да скъсаш буквално гумите. Спокойно може да не се мисли за резервен комплект. Но ако имате възможност за други джанти със стари гуми - най-добре![]()
http://www.facebook.com/TempoGarageSofia
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Зависи колко ще се "напъваш" по пистата.
Аз направо се пренасям да живея на Дракон.
Всяка седмица по мероприятие![]()
Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro
Аз нещо не мога да разбера какви са класовете - в смисъл безнинови 1.6,1.8,2.0 заедно ли се водят, поотделно ли......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
идеята е всеки които иска да кара и даде време.... а класовете са просто за да има награждаване накрая и за шоу, щото според хората правили плана за мероприятието ще е интересно лимузини да дават газ както и пунто 1.2 срещу ипсилон или каквото и да е в малкия клас.
Важно е нормалния потрбител да усети пистата без да се комплексира от отбори с крикове, сликове и т.н. около него. Естестено който се е подготвил добре ще си носи сликове и т.н.....
http://www.facebook.com/TempoGarageSofia
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Ясно....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
Fiat Punto Mk.I GT1
Оуйеее!
Аз се записвам! като му дойде времето де
![]()