Page 7 of 20 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 293

Thread: BMW vs Alfa Romeo

Старши Kuker's Avatar

Ще взема и аз да намина.

"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Slower

Aко има някой от Дружба, който иска да присъства, но е "безавтомобилен", да се обажда - номерът ми е 0878666852.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Баси ако не напрайте и другата седмица нещо такова че да ме свари и мен събитието в СФ, няма да ви говоря поне месец и половина.......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Дигиталния digitalundgrd's Avatar

Принципно едва ли някой има нещо против и другата седмица, ама май го дават тогаз валежно ( sinoptik.bg )
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

МEGANE RS CUP ''20
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

ех да го .... че нямах възможност да дойда, да се позапозная с хората, които имат подобен на моя вкус към колите

хАмерикански лос rusiq86's Avatar

Дайте материал за размисъл малко!

Gulfstream G650 with Italian design...

започва да се пристрастява stratos's Avatar

ХАИДЕ ХАИДЕ ХАИДЕ

ДАВАИТЕ ФАКТИ ЧЕ ЩЕ ПОЛУДЕЯ......

ИМАШЕ ЛИ БИТКААА...

Slower

Поне аз докато стоях, битки кой знае какви май нямаше, повечето го карахме на лаф.
    Обаче беше егати лудницата - имаше сигурно 50 коли, ако не и повече! Евала!

Имаше и гонка между мен и Bimbo преди да си тръгна, като ще го оставя него да разкаже по-подробно.

За да не се чудите обаче, ще кажа, че паднах с малко, което ме изненада приятно - мислех, че ще ме смачка, като се има предвид моментното състояние на колата ми, както и това, че на мен това ми беше първата истинска гонка, а не някакви светофарни двубои.

П.П.
    Утре съм в Еxtreme за разни поправки и чип и тогава ще пробваме пак, за да видим, има ли разлика.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6

Все по-засилващо се БМВ Bimbo's Avatar

Здравейте,искам да се изразя мойто леко неудомение,за това което стана!!!!!Подчертавам,че имаше гонки,но не кой знае колко!!!!!И не ми стана ясно защо Бобо трябваше да ми търси кола!!!Той човека си упока който трябваше,и немисля,че трябваше да се занимава точно с мен,и да търси кола за сверка,но както и да е!Намери ,ще напиша резултата!!!!!!Имаше и една 166-ца която и беше пълен багажника и не се намери някой да и го разтовари и да се дръпнем!!!!!Казаха,че колата е мнооооооого яка и това ще проверим живи и здрави!!!!Евала на другите желаещи и специялно на един голям пич от форума на който отказах гонка той ще си напише кой,те преливаха от ентусиазъм,иначе никой друг не прояви желание,което е жалко!!!!!!!!Ето и състоялите се гонки!На колегата с ГТВ-то бих казал евала за колата и за желанието!Поговорихме след гонката той каза,че разтоянието с което го бия е към 15-20м или казано по друг начин 3-4 коли!!!!
    Ето и другите гонки:
    1-мойто срещу 145 2.0т- спарк(на Миро)с чип-3-коли до 200км/ч за него!Искам да посчертая,че колата му бие добре модната Астра ГСИ!Личнио на мой приятел Астрата с керамика,пипани скорости падна осезаемо(немога да дам отговор с колко падна моя приятел не искам с мнението си да ощетя някой!!!!!!!!!)
    2-мойто срещу Корса Гси без крайно гърне и спрекъсвач на 7500об/мин(така каза момчето)!До 150-160км/ч сме кантар,след това на 200км/ч съм около 2-коли пред него!!!!!!!!!
    3-мойто с Алфа Ромео ГТВ 2.0 т-спарк!До 210км/ч съм около 3-4 коли пред него!!!Поздрави на пичагата!!!
    4-с Алфа Ромео 166 2.4джтд с чип!Имаше два старта с пуснати от страна на Алфата(климатици и т.н)и със същите изключени!И двете гонки са за мен,но немога да определя с колко!!!!

Запален алфист Yureti's Avatar

И аз се пуснах с него за спорта...
    Победата е за него... Ама и аз съм един пишман рацер...
    като за сефте, толкоз...
    Надявам се другия път да мога да съм по-адекватен...
    Иначе за мен беше кеф...
    AR 155 2.0 16V Never Forget You
    AR 166 2.4 JTD

Хайде колеги пуснете клипове или поне някоя снимка да видим за какво става въпрос че ние от провинцията може само да гледаме
    156 2.4JTD 136+ PS

Slower

Quote Originally Posted by Bimbo View Post
    3-мойто с Алфа Ромео ГТВ 2.0 т-спарк!До 210км/ч съм около 3-4 коли пред него!!!Поздрави на пичагата!!!
    До 210км/ч. ли сме карали?!
    Нечий скоростомер не е верен, ама не знам кой!
    Когато ти присветнах и върнах газта, моя показваше съвсем малко под 200км/ч.

След като постегна колата и я чипна, ще го направим пак, за да ми послужиш за сверка, защото си единственият човек, с когото съм се дърпал и това автоматично те кандидатира за официален измервателен уред на моята кола.

От мен също поздрави.

П.П.
    А за неосъществените гонки и пр. проблеми - не се ядосвай, няма смисъл.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6

Сори че си избягал толкова рано ние сега се прибираме, гонихме се с легендите до преди малко. Само да кажа че VFTi ме понатупа но следващия път ще бере гоооолеми ядове. А 166цата е била без чип доколкото разбрах. Та да се върна на Легендите 1,8 ците са ми слаби но с 2,0ките имам проблем, това от летящ старт около 50км на втора. От място само едно пробно ама да кажат колегите.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Все по-засилващо се БМВ Bimbo's Avatar

Quote Originally Posted by Fear View Post
    До 210км/ч. ли сме карали?!
    Нечий скоростомер не е верен, ама не знам кой!
    Когато ти присветнах и върнах газта, моя показваше съвсем малко под 200км/ч.

След като постегна колата и я чипна, ще го направим пак, за да ми послужиш за сверка, защото си единственият човек, с когото съм се дърпал и това автоматично те кандидатира за официален измервателен уред на моята кола.

От мен също поздрави.

П.П.
    А за неосъществените гонки и пр. проблеми - не се ядосвай, няма смисъл.

Все пак те дърпах

---------- Post added at 00:16 ---------- Previous post was at 00:14 ----------

Quote Originally Posted by thecleaner View Post
    Сори че си избягал толкова рано ние сега се прибираме, гонихме се с легендите до преди малко. Само да кажа че VFTi ме понатупа но следващия път ще бере гоооолеми ядове. А 166цата е била без чип доколкото разбрах. Та да се върна на Легендите 1,8 ците са ми слаби но с 2,0ките имам проблем, това от летящ старт около 50км на втора. От място само едно пробно ама да кажат колегите.

Еми значи бъркам и се извинявам!!!!!!!!!

YeLLoW SuBMariNE tokata_pz_flex's Avatar

Леле , вие сте карали на 2 смени бе Бобо идва ли ? И имаше ли много хора ?
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Page 7 of 20 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast