Results 1 to 15 of 293

Thread: BMW vs Alfa Romeo

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Змия 155 VFTI's Avatar

Quote Originally Posted by thecleaner View Post
    155 мирише отзад на кебапчета кой знае какво и е сипвано в гърлото. Бие ме с кола и половина до 160км, съвсем скоро ще е обратен резултата а на бас. Нека не звучи като оправдание бях по слабия според мен и ме биха заслужено.
    Ааа викаш твоята не миришеше на кебабчета Защото хората покрай твоята кола друго говореха като я запали да загрява на място...

Иначе за успокоение тази вечер няма да слагам никакви добавки и скъпи бензини...Налял съм 30кила 95от еко и ще карам пък квото стане...С тия скъпи бензини и добавки ми се струва че колата даже върви по-малко. А някой ми каза че може да е така защото свещите са ми с някакво такова топлинно число и високооктановите бензини влияели зле....

Иначе Радо ако искаш ела тази вечер пак за сверка И въпреки че нямам пари ей такива коментари много зле ми влиаят и ме карат да продължавам да карам на бензин, че после да не падам и да не се тормозя...Така че ако може по-скоро оправяй дебитомери, сменяй чипове, слагай гуми и т.н. че да мога да слагам плочката на газста...А дано и сняг да падне скоро, че да не се тормозя повече...

Бимбо и аз смятам че ще падна нооо ще видим и се надявам на изненада...

П.П Проблема на QV-тата е че има много малко читави...ама пък като са читави отсрамват марката
    Last edited by VFTI; 11-01-2010 at 11:08.
    2.0JTDM heart in Opel Insignia 14'
    ex Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet... now is in good hands
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service