Quote Originally Posted by VFTI View Post
Ааа викаш твоята не миришеше на кебабчета Защото хората покрай твоята кола друго говореха като я запали да загрява на място...

Иначе за успокоение тази вечер няма да слагам никакви добавки и скъпи бензини...Налял съм 30кила 95от еко и ще карам пък квото стане...С тия скъпи бензини и добавки ми се струва че колата даже върви по-малко. А някой ми каза че може да е така защото свещите са ми с някакво такова топлинно число и високооктановите бензини влияели зле....

Иначе Радо ако искаш ела тази вечер пак за сверка И въпреки че нямам пари ей такива коментари много зле ми влиаят и ме карат да продължавам да карам на бензин, че после да не падам и да не се тормозя...Така че ако може по-скоро оправяй дебитомери, сменяй чипове, слагай гуми и т.н. че да мога да слагам плочката на газста...А дано и сняг да падне скоро, че да не се тормозя повече...

Бимбо и аз смятам че ще падна нооо ще видим и се надявам на изненада...

П.П Проблема на QV-тата е че има много малко читави...ама пък като са читави отсрамват марката
Венци,внимавай,да не дойда и аз,че ще си изпразня багажника и ще сложа добавка...