Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 187

Thread: 5th Italian Track Day 05.09.2011

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Алфист gigi's Avatar

Преди всичко искам да благодаря на всички които присъстваха, защото без вас момчета и момичета нищо нямаше да стане. Надявам се наистина да се е получило както трябва и да сте си изкарали добре. Доста хора си подобриха времената, което само може да радва.

Специелни благодарности и на Вентура гараж, Спецназ и Приста ойл без помоща на които нямаше да се състои мероприятието.

Искам да поздравя и КАРБ за партноърството което създадохме и взе да става традиция.

Има още много хора на които да благодарим, но няма да ми стигне следобеда да изброявам, надявам се знаете че помоща Ви е много ценна за нас.

Очаквайте скоро времената, само ще спомена че имаме ново най-добро време дадено от дизел - на Венци (Guzzi) 159 TI 1.9 JTDm 16v.

баш пердашкин Venci's Avatar

Изкарах си супер! Трак дей-я беше уникален. Получи се много яко двамата мъници като спечелиха томболата за возене в бегачката. Жалко, че не минахме без инцидент, но важното е, че всички са живи и здрави.
    Оказа се че съм скъсал повече гуми отколкото мислех, но това го разбрах чак на път за София )))) Счупих си втора скорост, но ще я пиша към плановите жертви в името на спорта иначе съм много доволен от новите спирачки, фланци, количеството скъсани гуми и като цяло поведението на колата. Другият път ще е още по-хубаво сигурен съм!!!
    Дали да не направим нова тема със снимки и видео от деня? Нямам търпение да разгледам как е изглеждало през вашите обективи.
    Alfa Romeo 75 24V

Дам, дам, тамън направих нова темичка, в която да качват всички видове оператори.

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=63477

Ухааа, направо нямам думи - track дните стават все по-добри!
    Благодаря на всички, съжалявам за инцидентите иииии браво!
    Last edited by B.B.; 06-09-2011 at 15:04.

Дигиталния digitalundgrd's Avatar

Въпреки, че не карах - бях на пистата в 8и45 и си тръгнах последен с бат Вас някъде към 7 вечерта.

Слънчасах яко, но не съжалявам грам, че бях на този трак дей, макар и само като публика Мога да кажа само ЕВАЛА на всички, които присъстваха и седяха до край...беше много яко!

За тези, които караха - момчета много вдигнахте летвата за до година , но така и трябва, за да има хъс да се подобряват времената, да си човъркаме кошниците и да се събираме пак и пак на такива пистови мероприятия
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

МEGANE RS CUP ''20
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Мечка, ама стръМница Alfaro76's Avatar

Аз пък мисля, че на последната си обиколка даде 1.00.98

---------- Post added at 14:58 ---------- Previous post was at 14:55 ----------

И аз съм качил моите 60 снимки (на линка от подписа)
    и един клип...има и още, но тях довечера, че не ми остана временце
    Last edited by Alfaro76; 06-09-2011 at 15:01.

Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
    Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега

Ventura garage Mury's Avatar

Нещо може и да са объркали транспондерите,официалното време на колата е друго

https://docs.google.com/spreadsheet/...nc&output=html
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Quote Originally Posted by Mury View Post
    Нещо може и да са объркали транспондерите,официалното време на колата е друго

https://docs.google.com/spreadsheet/...nc&output=html
    http://clubalfaromeo.com/forum/showp...&postcount=166
    156 2.4JTD 136+ PS

Болен алфист abart_'s Avatar

Като гледам ,май почти всички са минали на Слик

браво-добри времена,летвата продължава да се вдига с всеки изминал трак дей
    146 Turbo

монтьорче венерист didko_boy's Avatar

Quote Originally Posted by Alfaro76 View Post
    Аз пък мисля, че на последната си обиколка даде 1.00.98

---------- Post added at 14:58 ---------- Previous post was at 14:55 ----------

И аз съм качил моите 60 снимки (на линка от подписа)
    и един клип...има и още, но тях довечера, че не ми остана временце
    на последната си сесия с Н;33 и "пилот" Делян Генов (демек АЗ) дадох 1,01,98 ! но с Н;14 и пилот Николай Димитров (ферариста) колата си даде 1,01,56 сесия 24
    146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
    145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Най-бързата алфистка Член на клуба tsvety's Avatar

Уникален трак дей.

Аз незнам от къде да почна. Дано да се получи смислен пост.

Първо искам да изкажа благодарности към всички участнци и публиката. Момчета и момичета ЕВАЛА на всички. Когато човек види колко готини хора има с кеф да даде всичко от себе си за такова събитие.

Лични благодарности искам да изразя към ВЕГАТА........... пич, без твоите гуми едва ли щях да карам и да изпитам това уникално усещане.Цялата пазарджишка група сте СУПЕР. Направо ми напълнихте сърцето. Благодаря на Драго - Екстрийм тунинг за помоща и съдействието. Благодаря и на пича който ми продаде гуми, май Иван се казваше.

Хиляди благодарности на екипа на ВЕНТУРА ГАРАЖ - ОБИЧАМ ВИ МОМЧЕТААААААА.

Благодаря на Марияна че ми даде каската си...... Мъф кастата ти носи късмет,а аз ти пожелавам леко раждане и другата година на пистата че ми е скучно да съм сама жена сред толкова мъже.

Като представяне на пистата съм супер доволна. Половинката ми Ради направи време 1,04 което за тази кола пълен сток е направо СУПЕР. Аз си подобрих времето с цели 3сек. от миналия път и направих 1,07 - супер като за жена шофьор от 4 години, поне според мен.

Живот и здраве на другия трак дей ще съм с нови сликове и с амбициите да се доближа още повече до времето на мъжа ми. Поне знам че колата може.

На този трак дей макар че имахме хиляди ядове с гуми, смело мога да кажа че се чувствах много добре на пистата - много неща започнах да ги усещам и да изпитвам удоволствие от собственото си каране, а не напрежение дали ще се справя.

Евала на момчетата които претърпяха инциденти и не загубиха чувството си за хумор , не се сърдиха и ядосваха. Това са истински мъжкари.

Пича от Търново - Георги Дончев - евала батка, ударихте се, цял трак дей упъва колата и накрая си тръгна с нея за Търново, направо неможех да повярвам. Дано някой ти е снимал колата да видят неприсъстващите в какъв вид пътува до Търново.

Малееее колко написах. Ама на мен ми е простено, аз пиша доста рядко.

Толкова от мен, другия път повече.

П.С. MURY благодаря ти оценявам написаното. Но нали знаеш в името на спорта.......... Ако не съм аз ще е друг, луди гъби има много.
    Last edited by tsvety; 06-09-2011 at 15:37.
    Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
    Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex love
    Alfa romeo 156 1.9 JTD 2005г. 140кс
    Alfa romeo 147 1.9 JTDm 2005г. 150кс +++
    Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Ventura garage Mury's Avatar

Quote Originally Posted by tsvety View Post
    Уникален трак дей.

Аз незнам от къде да почна. Дано да се получи смислен пост.

Първо искам да изкажа благодарности към всички участнци и публиката. Момчета и момичета ЕВАЛА на всички. Когато човек види колко готини хора има с кеф да даде всичко от себе си за такова събитие.

Лични благодарности искам да изразя към ВЕГАТА........... пич, без твоите гуми едва ли щях да карам и да изпитам това уникално усещане.Цялата пазарджишка група сте СУПЕР. Направо ми напълнихте сърцето. Благодаря на Драго - Екстрийм тунинг за помоща и съдействието. Благодаря и на пича който ми продаде гуми, май Иван се казваше.

Хиляди благодарности на екипа на ВЕНТУРА ГАРАЖ - ОБИЧАМ ВИ МОМЧЕТААААААА.

Благодаря на Марияна че ми даде каската си...... Мъф кастата ти носи късмет,а аз ти пожелавам леко раждане и другата година на пистата че ми е скучно да съм сама жена сред толкова мъже.

Като представяне на пистата съм супер доволна. Половинката ми Ради направи време 1,04 което за тази кола пълен сток е направо СУПЕР. Аз си подобрих времето с цели 3сек. от миналия път и направих 1,07 - супер като за жена шофьор от 4 години, поне според мен.

Живот и здраве на другия трак дей ще съм с нови сликове и с амбициите да се доближа още повече до времето на мъжа ми. Поне знам че колата може.

На този трак дей макар че имахме хиляди ядове с гуми, смело мога да кажа че се чувствах много добре на пистата - много неща започнах да ги усещам и да изпитвам удоволствие от собственото си каране, а не напрежение дали ще се справя.

Евала на момчетата които претърпяха инциденти и не загубиха чувството си за хумор , не се сърдиха и ядосваха. Това са истински мъжкари.

Пича от Търново - Георги Дончев - евала батка, ударихте се, цял трак дей упъва колата и накрая си тръгна с нея за Търново, направо неможех да повярвам. Дано някой ти е снимал колата да видят неприсъстващите в какъв вид пътува до Търново.

Малееее колко написах. Ама на мен ми е простено, аз пиша доста рядко.

Толкова от мен, другия път повече.

П.С. MURY благодаря ти оценявам написаното. Но нали знаеш в името на спорта.......... Ако не съм аз ще е друг, луди гъби има много.
    Той Жорката е мнооо луда глава,и е от София,просто работи в Търново и затова закара колата там,направо в сервиза
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Мечка, ама стръМница Alfaro76's Avatar

Quote Originally Posted by tsvety View Post

И мен ме заболя...

Click image for larger version. 

Name:	319443_267023733315862_205470272804542_1010890_3437629_n.jpg 
Views:	169 
Size:	43.9 KB 
ID:	79108 Click image for larger version. 

Name:	311792_267023763315859_205470272804542_1010891_650321_n.jpg 
Views:	165 
Size:	55.5 KB 
ID:	79109

Alfa Romeo 145 1.9 JTD, 105Hp. - до 2012г.
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 136Hp. - до 2016г.
    Subaru Outback 2.5i 165Hp automatic - сега

Ето и видеото от мен

5th Italian Track Day Bulgaria - Fiat Punto super 1600 - http://www.youtube.com/watch?v=Y0UW0aLLNeo

5th Italian Track Day - Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136ps + remap (Venera service) - 1:06:60 - http://www.youtube.com/watch?v=_AT8N2v-Rg8

5th Italian Track Day - Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136ps + remap (Venera service) - 2 part - http://www.youtube.com/watch?v=RWwIkLKnVos

5th Italian Track Day - Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136ps + remap (Venera service) - 3 part - http://www.youtube.com/watch?v=DBKRTOcidgs

5th Italian Track Day - Alfa Romeo 155 TS Turbo - Veggata - http://www.youtube.com/watch?v=IqcJQB1g_00

5th Italian Track Day - Alfa Romeo 75 - burn out - 1 part - http://www.youtube.com/watch?v=4l17P2Qsgsc

5th Italian Track Day - Alfa Romeo 75 - burn out - 2 part - http://www.youtube.com/watch?v=gqSJTE2vK4w

5th Italian Track Day - Alfa Romeo 75 - burn out - 3 part - http://www.youtube.com/watch?v=2JOCg7Bn7-I

5th Italian Track Day - Fiat Abart - burn out - 4 part - http://www.youtube.com/watch?v=hzsOa9Aui5o
    156 2.4JTD 136+ PS

БРАВО ГОЛЯМО НА ВСЕКИ ЕДИН ПРИСЪСТВАЛ НА МЕРОПРИЯТИЕТО!!!

класиране: http://www.alfisti.bg/?step=module_a...alfisti&lang=2

Много неща може да се изпишат, но е излишно, който беше видя.

Поздрави на НИКО - този път даде времето си и на трак дейа. И преди е давал такова време просто на нашето мероприятие не беше и сега заслужено победи.

Феро пак има да ме черпи за "колосалната" разлика.

GUZZi - показа нагледно как се дава време с нормална кола само със стари сликове, без да се влиза във филми за митове и легенди с хиляди левове "тунинг"....

Ici - константен... време е за гуми

Vegata и момчетата Венера - ЕВАЛА!!!!!

Vegata показа, че и "на село" нещата се случват без хиляди левове мунинг - СЪРЦЕ И ЖЕЛАНИЕ !!!!!!!! ЕВАЛА ПАК!

Пазарджик евала!

На Всички нови евала!!!!

ЖОРО си е наравно виновен с КРАСИ за случката.... прегоряха, но и двамата послe се държаха мъжки.
    Постъпката им не беше правилна и нарушиха правилника и двамата. Жоро получи наградата не защото наруши правилника, а защото както винаги беше активен в поправката на коли и този път не както обикновено на други, а на неговата .....

Поздрави! Всички, които не можахте или не искахте да дойдете - изтървахте!

Евaла на спонсорите и на КАРБ за помощта!

Евала на Георги Пейчев за уважението към мероприятието и фенщината му.... човека съ каза, че е имал 3 броя Алфа Ромео 75......

Който съм пропуснал да ме извини.... ВСЕКИ БИЛ ТАМ ПОМОГНА С КАКВОТО МОЖА!!!!!!

Алекс мерси за шапката!!

ПЕРДАШКИ РЕЙСИНГ - ВЕЛИКИ!!!!

Венци - най-бърз от 7.....ците

СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ЖИВКО ОТ ПИСТА ДРАКОН!!!
    Last edited by ne0; 06-09-2011 at 17:29.

http://www.facebook.com/TempoGarageSofia
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Аз съм почти разочарован, на половината ден се повредих, през другата половина понеже трябваше нещо да се кара се наложи да се унижавам в разни чужди печки по трасето.......борчове не успях да събера.......почернях като циганин, заслабнах с 2 кила, имам мазол, ама иначе не беше зле и като цяло съм доволен.......браво на сите спонсори, Спецназ, Приста и прочее, щото такива работи стават с такива като тях......
    Хубавото е че разните печки там нещо се заиграха, отвори се нова интрига, добре е че най - накрая турбо кола се намести на върха, ще е добре Ици да прежали едни 2-3ста лева, да сложи едни сносни сликове, да спре да спира на включена скорост на първи завой, и да покаже че турбо колата найстина става за писта......догодина живот и здраве, или при първа възможност ще пусна Купето на писта, убеден съм че резултата ми ще е по добър от сега.......
    Нямам кадърно видео, и на двете ми излизания камерата незнайно защо е записвала само по 1 минута и се е изключвала......
    Last edited by ФЕРАРИСТ; 06-09-2011 at 16:25.
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Page 1 of 2 12 LastLast