Уникален трак дей.
Аз незнам от къде да почна. Дано да се получи смислен пост.
Първо искам да изкажа благодарности към всички участнци и публиката. Момчета и момичета ЕВАЛА на всички. Когато човек види колко готини хора има с кеф да даде всичко от себе си за такова събитие.
Лични благодарности искам да изразя към
ВЕГАТА........... пич, без твоите гуми едва ли щях да карам и да изпитам това уникално усещане.Цялата пазарджишка група сте СУПЕР. Направо ми напълнихте сърцето. Благодаря на
Драго - Екстрийм тунинг за помоща и съдействието. Благодаря и на пича който ми продаде гуми, май Иван се казваше.
Хиляди благодарности на екипа на
ВЕНТУРА ГАРАЖ - ОБИЧАМ ВИ МОМЧЕТААААААА.
Благодаря на Марияна че ми даде каската си...... Мъф кастата ти носи късмет,а аз ти пожелавам леко раждане и другата година на пистата че ми е скучно да съм сама жена сред толкова мъже.
Като представяне на пистата съм супер доволна. Половинката ми Ради направи време 1,04 което за тази кола пълен сток е направо СУПЕР. Аз си подобрих времето с цели 3сек. от миналия път и направих 1,07 - супер като за жена шофьор от 4 години, поне според мен.
Живот и здраве на другия трак дей ще съм с нови сликове и с амбициите да се доближа още повече до времето на мъжа ми. Поне знам че колата може.
На този трак дей макар че имахме хиляди ядове с гуми, смело мога да кажа че се чувствах много добре на пистата - много неща започнах да ги усещам и да изпитвам удоволствие от собственото си каране, а не напрежение дали ще се справя.
Евала на момчетата които претърпяха инциденти и не загубиха чувството си за хумор , не се сърдиха и ядосваха. Това са истински мъжкари.
Пича от Търново - Георги Дончев - евала батка, ударихте се, цял трак дей упъва колата и накрая си тръгна с нея за Търново, направо неможех да повярвам. Дано някой ти е снимал колата да видят неприсъстващите в какъв вид пътува до Търново.
Малееее колко написах. Ама на мен ми е простено, аз пиша доста рядко.
Толкова от мен, другия път повече.
П.С. MURY благодаря ти оценявам написаното. Но нали знаеш в името на спорта.......... Ако не съм аз ще е друг, луди гъби има много.