Известие

Collapse
No announcement yet.

Extreme Чип тунинг и Сервиз

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Интересува ме в Русе човека ти как се казва и контакт с него?

Благодаря!

Comment

изполвай телефона 0888 232 484

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Имам едно въпросче!Карам 146 1.9 JTD цената за чип за мен 400лв ли е защото след около месец ще ви звънкам да се чипосваме слушал съм много добри приказки за вашите чипове.Та въпроса ми е какво мислите за това http://www.steinbauer.cc/ защото колата си доиде от Италия заедно с това нещо върви доста прилично но като го откача има разлика във вървенето и като ми сложите чип ще може ли това да остане вързано и то и ако може дали ще се отрази зле на колата?Доста убъркано питам надявам се да сте ме разбрали благодаря предварително!
        Fiat Punto 1.2 75 ELX
        EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
        EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
        EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

Първоначално публикувано от Vlado_PK Покажи съобщение
          Имам едно въпросче!Карам 146 1.9 JTD цената за чип за мен 400лв ли е защото след около месец ще ви звънкам да се чипосваме слушал съм много добри приказки за вашите чипове.Та въпроса ми е какво мислите за това http://www.steinbauer.cc/ защото колата си доиде от Италия заедно с това нещо върви доста прилично но като го откача има разлика във вървенето и като ми сложите чип ще може ли това да остане вързано и то и ако може дали ще се отрази зле на колата?Доста убъркано питам надявам се да сте ме разбрали благодаря предварително!
          Колега цената е това за останалата част е добре да ми звъннеш даз ти обесня че е малко дълго
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Здравейте,
            Имате ли представител за вашия чип-тунинг в гр. Пловдив.
            Алфа Ромео 156 2,0

Comment

Първоначално публикувано от Nasi4 Покажи съобщение
              Здравейте,
              Имате ли представител за вашия чип-тунинг в гр. Пловдив.
              Не колега засега нямаме Просто си мисля че София не е толкова далеч от Пловдив
              sigpic
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Здравейте,
                интересуваме чип за alfa romeo gt 1.9 jtd(150) дали след чипа ще пуши колата? и колко парички да подготвя?
                Поздрави!
                Last edited by Dagi; d.m.y г., 11:47.
                Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
                BMW F13 M6
                BMW X6 3.5d
                Mini cooper r56 lci
                Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm

SPRINTAUTO Service

Comment

Първоначално публикувано от Dagi Покажи съобщение
                  Здравейте,
                  интересуваме чип за alfa romeo gt 1.9 jtd(150) дали след чипа ще пуши колата? и колко парички да подготвя?
                  Поздрави!
                  Пратил съм ти отговор на лично.
                  sigpic

Comment

На 145 1.6 боксер (103 (или 106 коня както каза единият колега???) ) ако се сложи чип (ако въобще може да се сложи чип) колко коня ще стане долу горе и въобще има ли смисъл от чип при такъв мотор (ще се усети ли някаква промяна)Поздрави

Comment

Първоначално публикувано от vankichaaaa Покажи съобщение
                      На 145 1.6 боксер (103 (или 106 коня както каза единият колега???) ) ако се сложи чип (ако въобще може да се сложи чип) колко коня ще стане долу горе и въобще има ли смисъл от чип при такъв мотор (ще се усети ли някаква промяна)Поздрави
                      Може да се сложи чип и разлика има получаваш около 10 коня
                      sigpic

Comment

Каква е цената за 159-ка -1.9 -150 к.с. и има ли проблем с филтъра за твърди частици след това?Интересува ме не толкова препрограмиране с цел постигане на някъкви върхови стойности на мощност , а подобряване на еластичността на мотора , защото сега в ниските обороти е сякаш малко муден.Сравнявам я с предишната ми кола -156-ца със 115 к.с.която дръпваше осезаемо по-добре в този диапазон.Вярно е , че 159-та е доста по-тежка , но мисля , че и от този мотор може да се извади по-добра динамика и еластичност от фабричните настройки.
                        Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

За Фиат Браво 1,9 ЖТД 105 ,каква ще е цената за Чип(ремап) ,с колко коня ще скочи мотора ?
                          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

чип за 159 1.9 jtdm ако може малко инфо на лични.
                            Alfa romeo GTVex
                            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Имате отговори на ЛС.
                              sigpic

Comment

Колеги някаква промоция за чипване на 1,6ТС 2001 год. има ли (криза е) ? Ако може цена на ЛС
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X