Известие

Collapse
No announcement yet.

Extreme Чип тунинг и Сервиз

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Здравей колега ,интересувам се за мойта алфа 2.4 136 коня ,какво може да се постигне като коне и въртящ момент, съответно цена година на произвдоство 2000г. как стои икономичния и нормалния чип като коне разход и кой е по добрия избор/Поздрави и доскоро.
    2001 Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTD 10V 136hp

Comment

Първоначално публикувано от Petko_911 Покажи съобщение
      Колага ще може ли да ми кажеш и на мен колко коня полочавам с този чип на 1.8 TS 16V 2000г и евентуално цената 200лв ли е
      Първоначално публикувано от Arti156SW Покажи съобщение
      Здравей колега ,интересувам се за мойта алфа 2.4 136 коня ,какво може да се постигне като коне и въртящ момент, съответно цена година на произвдоство 2000г. как стои икономичния и нормалния чип като коне разход и кой е по добрия избор/Поздрави и доскоро.
      Имате отговори на ЛС
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

колега здравеи савсем сериозно искам да те попитам защото само ме ебават имали смисъл чип за 1.4 тс колко коня долу горе ще наберем ще имали изобщо промяна в вървенето мерси все пак
        sigpicлуди алфи 1.4 т.с 103hp на газ обикновенна газова brc

Comment

Първоначално публикувано от alfa maniak Покажи съобщение
          колега здравеи савсем сериозно искам да те попитам защото само ме ебават имали смисъл чип за 1.4 тс колко коня долу горе ще наберем ще имали изобщо промяна в вървенето мерси все пак
          Смисъл има и промяна във вървенето също има - имаш ЛС

За всички които се съмняват след чипа правите тест драйв и установявате дали ви харесва - ако не ви харесва се връща оригинал и готово
          sigpic
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Здравейте,интересува ме само с чип-тунинг ли се занимавате.Ако имам проблеми ,може ли покрай чипа и тях да погледнем?За мотора става въпрос.
            Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp

Comment

Първоначално публикувано от gogoff Покажи съобщение
              Здравейте,интересува ме само с чип-тунинг ли се занимавате.Ако имам проблеми ,може ли покрай чипа и тях да погледнем?За мотора става въпрос.
              Сервиза разполага със абсолютно всичко необходимо за ремонт на автомобилите
              sigpic

Comment

Здрасти колега колко коня вдига тази доработка и трябва ли колата да доиде в сервиза или може да доиде само компа колата е 156 2.5 v6 24v 98 година .Благодаря
                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                  Сервиза разполага със абсолютно всичко необходимо за ремонт на автомобилите
                  Благодаря
                  Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp

Comment

здравейте мисля да чипосам алфата от подписа ми може ли някаква оферта и имали значение че колата ми е с газов инжекцион
                    Алфа Ромео 156 2.0 т.с.

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_fen4e Покажи съобщение
                      здравейте мисля да чипосам алфата от подписа ми може ли някаква оферта и имали значение че колата ми е с газов инжекцион
                      Цената е 200лв, газовия инжекцион ако е без аванс процесор след чипа на газ ще е по-добре
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                        Цената е 200лв, газовия инжекцион ако е без аванс процесор след чипа на газ ще е по-добре
                        Чудесно цената е перфектна ще дойда 100%
                        а какъв е този аванс процесор всъщност
                        и до колко коня вдига чипа
                        Алфа Ромео 156 2.0 т.с.

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_fen4e Покажи съобщение
                          Чудесно цената е перфектна ще дойда 100%
                          а какъв е този аванс процесор всъщност
                          и до колко коня вдига чипа
                          Чипа вдига 12-13 коня в зависимост от състоянието на колата, аванс процесора се слага от газаджийте ище ти обесня на живо какво прави
                          sigpic

Comment

• А как да разбера дали аз имам аванс процесор?
                            Моето е Ланди LSI Plus.
                            Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщение
                              А как да разбера дали аз имам аванс процесор?
                              Моето е Ланди LSI Plus.
                              Търси кутийка в коша на която да пише "timing advance processor"
                              sigpic

Comment

• Здравейте , може ли да ми дадете малко информация относно смяната на Вариатор. Колко парички ще е +работата.
                                155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Working...
                                X