If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте.Бих искал да знам дали има чип като за моя боксер 1.3 и каква е цената и били повлиял на по добра работа на мотора когато е на газ.Ако може на л.с.
---------- Post added at 18:41 ---------- Previous post was at 18:36 ----------
Здравейте.Бих искал да знам дали има чип като за моя боксер 1.3 и каква е цената и били повлиял на по добра работа на мотора когато е на газ.Ако може на л.с.
Понеже не мога да си намеря ТАП и си мисля че един чип би решил проблема и с аванса (не е професионално мнение).
---------- Post added at 18:41 ---------- Previous post was at 18:36 ----------
Понеже не мога да си намеря ТАП и си мисля че един чип би решил проблема и с аванса (не е професионално мнение).
Интересува ме чип за Lancia Thesis 2.4 jtd 150 к.с. какво се случва с колата след чипа ясно е че почва да върви повече но някакви странични проблеми има ли .... моля малко повече информация мерси
искам да попитам може ли да се добавят още коне на моята печка и какво трябва да се смени,и за колко пари,колата е 145 2.4ЖТД трябва да сте я видяли на италфеста,благодаря предварително
Сори за спама ама ти колко искаш да е 300-500 ?
Вземи си бензинова с заводско турбо и надуваи като ти се кара,не се пробвай да счупиш ЖТД-то
не знам как точно да ти отговоря,но просто си я харесвам с тоя двигател и не смятам да го сменям отново и искам да я направя малко по бърза защото на италфеста фията на ици и една 156ца(май беше от хасково) доста и се упанаха и така реших да я позасиля малко
не знам как точно да ти отговоря,но просто си я харесвам с тоя двигател и не смятам да го сменям отново и искам да я направя малко по бърза защото на италфеста фията на ици и една 156ца(май беше от хасково) доста и се упанаха и така реших да я позасиля малко
За инфо по твоята кола ми звънни а иначе за 156-цата а и за доста други ще ти трябват доста повече коне
Здравейте интересува ме за ланчия делта 2.0 16в- 139кс има ли чип и колко парички е. Също така колко коня вдига и ще има ли видима разлика във вървежа след чипа.
Здравейте интересува ме за ланчия делта 2.0 16в- 139кс има ли чип и колко парички е. Също така колко коня вдига и ще има ли видима разлика във вървежа след чипа.
Може да се направи и има осезаема разлика, цената е 200лв имаш ЛС
Comment