Известие

Collapse
No announcement yet.

Extreme Чип тунинг и Сервиз

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малко ъпдейт на цените в първия пост
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• привет на целия сервиз, интересуваме има ли някаде представител за варна ?

поздрави
      Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd

Comment

• Първоначално публикувано от seik00 Покажи съобщение
        привет на целия сервиз, интересуваме има ли някаде представител за варна ?

поздрави
        Не колега само в София, за повече инфо на телефона
        0888 232 484 - Бобо
        sigpic
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Thumbs up за Extreme. Много адекватно обслужване, коректни (наясно си с опциите си и нищо не ти се спестява) и любезни.

Поздрави!
          Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
          Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

• Благодарности на целия екип.Отидох за перките на охладителната система като си мислех , че не ми работи първа степен(оказа се че съм бил в голяма заблуда), а ми откриха причината за един теч.
            АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
            http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• привет

Пунто 1.9jtd 2002 85к колко ще скочат кончетата и струва ли си. цена за чип благодаря!
              LUXURY FUNEBRI CARS
              Има нещо в Алфа Ромео, купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е!

Comment

• Разбира се, че си струва - точни както винаги!
                Last edited by DMS; d.m.y г., 17:46.

Comment

• смяна на софтуер (Ремап )

Привет

Притежавам 156 1.8 ТС от около 1,5 години и смятам че имам какво още да се иска от този автомобил като въртящ момент и мощност в някои оборотни режими.

Въпросът ми е има ли такава кола в София със сменен софт за проба и колко би ми струвала дази интервенция и за моята кола.

Поздрави

Comment

• Първоначално публикувано от pmarinkov Покажи съобщение
                    Привет

Притежавам 156 1.8 ТС от около 1,5 години и смятам че имам какво още да се иска от този автомобил като въртящ момент и мощност в някои оборотни режими.

Въпросът ми е има ли такава кола в София със сменен софт за проба и колко би ми струвала дази интервенция и за моята кола.

Поздрави
                    Здравей колега, има такива коли в София. За проба трябва да се разберем по телефона колите не са мои и не мога да гарантирам, но мога да опитам да го уредя Цената за чипа е 180лв ако е преди 2001 година колата За повече инфо на телефона.
                    Last edited by Bobo; d.m.y г., 15:49.
                    sigpic

Comment

• Здравейте, интересува ме чип или ремап ( не знам кое е по удачно) с колко ще се вдигне мощноста увеличение или намаление на разход ( при спокойно каране) и цена, предварително благодаря и ако може отговор на лично. Колата е спортвагон 1.9 жтд 105 кс 2000г

Comment

• Алфа 159 2.2

Здравейте,
                        Интересува ме дали сте правили чип на 159-ка 2.2 и ако да имаше ли ефект? Според вас има ли смисъл на този мотор да се слага чип?

Comment

• Здравейте колеги,

Искам да помоля да ми звънкате на телефона за всякакви информации, нямам време да пиша във форума. Благодаря за разбирането - тел. 0888 232 484 Бобо
                          sigpic

Comment

• Много точен и коректен, браво Бобо!

Comment

• Искам и аз да си изразя адмирациите към bobo и момчетата от extreme. Два дни окъсняха до 21-22 часа заради мен. Измина около месец от манипулациите и всичко е ОК.
                              Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 06
                              Alfa Romeo 33 1.5 90hp 85
                              Ex: Alfa Romeo 156 1.8TS

Comment

• Добре, че нямате списък за кофти клиенти, обещавам да не питам повече, че Бобо ще ми се расърди вече

Comment

Working...
                                X