If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За съжаление не мога да дам мнение по този въпрос. Не знам в България някой да предлага такива системи. Може и да има, но аз не съм чувал.
Последното което изобщо ми се върти в главата е 4800Е за PRINS за 4 цилиндров двигател.
За съжаление не мога да дам мнение по този въпрос. Не знам в България някой да предлага такива системи. Може и да има, но аз не съм чувал.
Последното което изобщо ми се върти в главата е 4800Е за PRINS за 4 цилиндров двигател.
Чух ,че около Велико Търново , има сервиз, ама се оказа само за Great Wall , които идвали със заводска газова. А иначе откъм пари, поне до колкото гледам тук ( Бенелюкс ) .. цените за 4цил. почват от около 1500 евра до към 2000. и после вече скачат нещата за 6 и 8 цил.
Цена на Emmegas-OBD за 4 цилиндъра с редуктор 110Kw и бързи инжектори на Renzo Landi -AEB - 1200лв. Emmegas-READY за 4 цилиндъра с редуктор 110Kw и бързи инжектори на Renzo Landi -AEB - 1000лв. Emmegas-SIMPLE за 4 цилиндъра с редуктор 110Kw и инжектори на Emmegas-900лв.
Comment