If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Автоцентър Ауто Тех 1 – клубен сервиз Варна и региона
Иво, предполагам, че вече работите . Дойде време да сменям маслото на трактора. Ще може ли да провериш и за оная Селения, която ми показа - с карбоновата кутия? Или може пак да си сложим Аджипа? Тия дни ще мина покрай вас, за да се уговорим нещо.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана exAlfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Иво, предполагам, че вече работите . Дойде време да сменям маслото на трактора. Ще може ли да провериш и за оная Селения, която ми показа - с карбоновата кутия? Или може пак да си сложим Аджипа? Тия дни ще мина покрай вас, за да се уговорим нещо.
Здравей Роска,
ако говориш за това, ще имам отново от него до няколко дни
Нови автомобилни летни и зимни гуми с актуални цени за 2012г.
Моля за избрания от вас размер направете запитване на лично съобщение и ще получите цени.
Много добри отстъпки!
Още веднъж благодарности на Иво и компания, дадоха нов живот на друга марка италианка, не мога да я позная след като прекара някой и друг ден при тях!
Ъъъъъ... ше ми докара някоя глоба както се стрелка
Начи, късметлии сме, че не знаят за тях във ферари, ще ги изтеглят във Ф1 за време!
Иво и екипът му са номер 1. И алфата преди и немската ми кола сега винаги са били обслужвани и ремонтирани на най-добрите цени и в максимално кратки срокове. Винаги съм доволен като си взема колата. Евала за всичко което правят и че ги има иначе незнам колко пари щях да съм пръснал по фалшиви майстори. Не само страхотен майстор ами истински добър човек е Иво!
AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro
Нови автомобилни летни и зимни гуми с актуални цени за 2012г.
Моля за избрания от вас размер направете запитване на лично съобщение и ще получите цени.
Много добри отстъпки!
Прикачил съм файл с актулани цени за краен клиент с ДДС. Осигурен е монтаж и баланс както и доста приятни отстъпки от посочените цени
До края на м.Ноември, 15% отстъпка от цените, посочени в прикачената ценова листа + безплатен монтаж и баланс
20% отстъпка от клиентските цени на акумулатори Exide - за момента имам всички модели и варианти. С гаранция 2 или 3 години според модела на акумулатора!
Благодарности от екипа на Вентура Гараж за успешно и екпресно свършената работа!
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Каквото и да кажа все ще е малко, защото няма достатъчно добра комбинация от думи, която да може да опише колко прекрасен човек е Иво !
Винаги готов да помогне на всеки!
Най-добрият приятел!
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment