Известие
Collapse
No announcement yet.
Автоцентър Ауто Тех 1 – клубен сервиз Варна и региона
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеВчера за пореден път се убедих колко добър екип са в Ауто Тех. Докато отворя бирата и ето това:
[ATTACH]116194[/ATTACH]
вече беше монтирано на колата. Красота отвсякъде! Бързина, качество и най-вече отношение към колата и клиента. Благодаря ви и само така!
И аз благодаря за студената бира Роскаsigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Колеги,
искам да ви уведомя че сервизът няма да работи от 27-07-2013 до 04-08-2013 включително, тъй като още не сме виждали морето макар и да сме от ВарнаLast edited by pininfarina; d.m.y г., 07:10.sigpic
Comment
-
Колеги, аз пък искам да ви уведомя, за тези които още не са разбрали, ЧЕ сервиз "АУТО ТЕХ 1" е мястото, където всеки може спокойно да остави колата си за ремонт или текущо обслужване. Професионализъм, коректно обслужване и колегиалност! Благодаря Ви, момчета! Иво, Светльо, Кико - железни сте! Не мога да си позная алфичката. Стъпва по-тихо от домашната ми котка. Освен това - вече имам и ръчна спирачка и ще правя като батковците от това клипче! Поздрав!
Last edited by spe4elist; d.m.y г., 21:46.
Comment
-
Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщениеКолеги,
искам да ви уведомя че сервизът няма да работи от 27-07-2013 до 04-08-2013 включително, тъй като още не сме виждали морето макар и да сме от ВарнаAR-155 ,1.8 TS...Rosso 130
Comment
-
Първоначално публикувано от СССР Покажи съобщениеЕ браво-аз като се прибера на 29-ти на плажа ли да те търся,,,,,,,,
Трябва да видя как да ти дам ключовете за колата. Ще го измисляsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеКолеги, аз пък искам да ви уведомя, за тези които още не са разбрали, ЧЕ сервиз "АУТО ТЕХ 1" е мястото, където всеки може спокойно да остави колата си за ремонт или текущо обслужване. Професионализъм, коректно обслужване и колегиалност! Благодаря Ви, момчета! Иво, Светльо, Кико - железни сте! Не мога да си позная алфичката. Стъпва по-тихо от домашната ми котка. Освен това - вече имам и ръчна спирачка и ще правя като батковците от това клипче! Поздрав!
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеТва на клипа е 1.8, не 2.0.Те по принцип си имат ръчна.
Comment
-
Вече разполагаме с някои нови машинарийки в сервиза ( 200 литров трифазен компресор BALMA и напълно автоматизирана машина за проверка и зареждане на авоклиматици - BOSCH една от последните новости на пазара) благодарение на колегата Иво Добрев ( spe4elist ) и невероятно примамливите цени, които ни предложи, както и отличното гаранционно и следгаранционно обслужванеLast edited by pininfarina; d.m.y г., 16:36.sigpic
Comment
-
Днес посетих сервиза с моята Алфа и останах с много добро впечатление от момчетата там.Коректни и внимателни към клиента и колата.Спечелихте си един редовен клиент в мое лице.Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998 LPG -ex
Fiat Tempra 1.6 i.e LPG - 227 000 km - scraped
Lancia Lybra 2.4 JTD 03' 150 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщениеВече разполагаме с някои нови машинарийки в сервиза ( 200 литров трифазен компресор BALMA и напълно автоматизирана машина за проверка и зареждане на авоклиматици - BOSCH една от последните новости на пазара) благодарение на колегата Иво Добрев ( spe4elist ) и невероятно примамливите цени, които ни предложи, както и отличното гаранционно и следгаранционно обслужване
Comment
-
Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщениеКолеги,
искам да ви уведомя че сервизът няма да работи от 27-07-2013 до 04-08-2013 включително, тъй като още не сме виждали морето макар и да сме от Варна
sigpic
Comment
Comment