Известие

Collapse
No announcement yet.

Автоцентър Ауто Тех 1 – клубен сервиз Варна и региона

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
    Agip Racing 4T 10W60 - 17 лева за литър!!!

Разполагам с ограничено количество на тая цена!!!

Промоцията свърши, т.е. маслото де
    sigpic
    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Вчера за пореден път се убедих колко добър екип са в Ауто Тех . Докато отворя бирата и ето това:
      Click image for larger version

Name:	CAM00745.jpg
Views:	1
Size:	93.5 Килобайта
ID:	2328457
      вече беше монтирано на колата. Красота отвсякъде! Бързина, качество и най-вече отношение към колата и клиента. Благодаря ви и само така!
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
      ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
        Вчера за пореден път се убедих колко добър екип са в Ауто Тех . Докато отворя бирата и ето това:
        [ATTACH]116194[/ATTACH]
        вече беше монтирано на колата. Красота отвсякъде! Бързина, качество и най-вече отношение към колата и клиента. Благодаря ви и само така!

И аз благодаря за студената бира Роска
        sigpic

Comment

Колеги,
          искам да ви уведомя че сервизът няма да работи от 27-07-2013 до 04-08-2013 включително, тъй като още не сме виждали морето макар и да сме от Варна
          Last edited by pininfarina; d.m.y г., 07:10.
          sigpic

Comment

Колеги, аз пък искам да ви уведомя, за тези които още не са разбрали, ЧЕ сервиз "АУТО ТЕХ 1" е мястото, където всеки може спокойно да остави колата си за ремонт или текущо обслужване. Професионализъм, коректно обслужване и колегиалност! Благодаря Ви, момчета! Иво, Светльо, Кико - железни сте! Не мога да си позная алфичката. Стъпва по-тихо от домашната ми котка. Освен това - вече имам и ръчна спирачка и ще правя като батковците от това клипче! Поздрав!

Last edited by spe4elist; d.m.y г., 21:46.

Comment

Адмирации и от мен бате Ивоо страхотно отношение , голяма радост, че е на 200метра от нас сервиза
              Алфа Ромео 33 със сърце от 145-1.7 16v ,33-1.7 16v Imola, 33-1.7 8v, ex33-1.8тд
              155 2.0 16v 150hp Super
              146 1.9 jtd fl

Comment

Колеги,
                искам да ви уведомя че сервизът няма да работи от 27-07-2013 до 04-08-2013 включително, тъй като още не сме виждали морето макар и да сме от Варна
                Е браво-аз като се прибера на 29-ти на плажа ли да те търся,,,,,,,,
                AR-155 ,1.8 TS...Rosso 130

Comment

Първоначално публикувано от СССР Покажи съобщение
                  Е браво-аз като се прибера на 29-ти на плажа ли да те търся,,,,,,,,
                  На плажа ама доста южно от Варна

Трябва да видя как да ти дам ключовете за колата. Ще го измисля
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                    Колеги, аз пък искам да ви уведомя, за тези които още не са разбрали, ЧЕ сервиз "АУТО ТЕХ 1" е мястото, където всеки може спокойно да остави колата си за ремонт или текущо обслужване. Професионализъм, коректно обслужване и колегиалност! Благодаря Ви, момчета! Иво, Светльо, Кико - железни сте! Не мога да си позная алфичката. Стъпва по-тихо от домашната ми котка. Освен това - вече имам и ръчна спирачка и ще правя като батковците от това клипче! Поздрав!

Тва на клипа е 1.8, не 2.0.Те по принцип си имат ръчна.
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      Тва на клипа е 1.8, не 2.0.Те по принцип си имат ръчна.
                      Това, че е 1.8, по мустака на черния арабин ли го позна?!?

Comment

Вече разполагаме с някои нови машинарийки в сервиза ( 200 литров трифазен компресор BALMA и напълно автоматизирана машина за проверка и зареждане на авоклиматици - BOSCH една от последните новости на пазара) благодарение на колегата Иво Добрев ( spe4elist ) и невероятно примамливите цени, които ни предложи, както и отличното гаранционно и следгаранционно обслужване
                        Attached Files
                        Last edited by pininfarina; d.m.y г., 16:36.
                        sigpic

Comment

Честито
                          AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                          Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                          sigpic

Comment

Днес посетих сервиза с моята Алфа и останах с много добро впечатление от момчетата там.Коректни и внимателни към клиента и колата.Спечелихте си един редовен клиент в мое лице.
                            Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998 LPG -ex
                            Fiat Tempra 1.6 i.e LPG - 227 000 km - scraped
                            Lancia Lybra 2.4 JTD 03' 150 hp

Comment

Вече разполагаме с някои нови машинарийки в сервиза ( 200 литров трифазен компресор BALMA и напълно автоматизирана машина за проверка и зареждане на авоклиматици - BOSCH една от последните новости на пазара) благодарение на колегата Иво Добрев ( spe4elist ) и невероятно примамливите цени, които ни предложи, както и отличното гаранционно и следгаранционно обслужване
                              Пожелавам Ви дълга и безаварийна експлоатация на оборудването и само доволни клиенти! Успех, момчета!

Comment

Колеги,

sigpic

Comment

Working...
                                X