Известие

Collapse
No announcement yet.

Автоцентър Ауто Тех 1 – клубен сервиз Варна и региона

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от masterchy Покажи съобщение
    Понеже май не мога да пиша лични съобщения или аз не се справям може ли да питам каква е цената за смяната на ангренажен ремък с ролка и т.н Всичко ще купя по принцип мога и сам ама с тия пети за зацепването не съм много запознат пък не искам да се уча на моята кола ;Д

Alfa 156 SW 2.0 TS 155 hp ,2001
    По ангренажа има два ремъка и 3 ролки + водна помпа, която те съветвам също да се смени. По принцип избягвам да работя с части на клиента тъй като не мога да дам гаранция за качеството на частите а само за качеството на ремонта, но ще ти дам цена на лично.
    Last edited by pininfarina; d.m.y г., 19:12.
    sigpic
    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• Колега видях че имаш сервиз, да те попитан за алфа ромео 75, 86 година 1,6 мотор опора за висящия лагер може ли да се намери, тука обиколих навсякаде и няма и няма

Comment

• Още веднъж благодарност на Иво и компания за спешната намеса и вече сме с нов лагер на предно ляво
        Нямат си грешка момчетата и това всеки го знае, Необикновен отбор!!!
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Фиата 1,9жтд 105, на дъщеря ми поддържам при Иво може би три години вече. Последното ходене в сервиза беше за климатика. Вчера се прибрах след като направихме с жената един круйз из Българските балкани, като за една седмица му навъртях 2450км. Климатика не съм го спирал въобще. Докъде стигнахме и от къде минахме е дълго за разправяне, но ще вмъкна Рупите, Мелник, Рожен, Лещен, Добринище-лифта, Банско, Юндола и т.н. Капиталния разход от 4,9 си е показателен за моторчето, но най-важното е, че всичко по колата работи безотказно и в изправност. Защото се нагледах на толкова заврели коли по ония баири, а на фичо стрелката му си не мърда от средата на таблото и ние с булката си се возим на хладно и най важното безаварийно, благодарение на Иво и компания......
          Поздрави!!!!!!

Comment

• Отнова благодарности на Иво и отбора в сервиза ! от мен 6 + !!!

Comment

• Колеги,
              сервизът няма да работи от 18-09-2015 ( петък ) до 27-09-2015 ( неделя ).

Мислим и ние да почиваме малко
              sigpic

Comment

• Здравейте Имам желание да се присъединя към алфа семейството и днес оглеждах една конкретна машина. Въпросът ми е дали можете да я диагностицирате и да дадете компетентно мнение за състоянието на автомобила.

Comment

• Благодарности на Иво и момчетата за качественото обслужване на автомобила ми. След смяна на ангренажен ремък колата вече 1200 км. живее втора младост Поздрави!
                  ALFA ROMEO 156 1.8 T.S. [Ex]
                  LANCIA DELTA III 2.0 Mjet
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
                    Колеги,
                    сервизът няма да работи от 18-09-2015 ( петък ) до 27-09-2015 ( неделя ).

Мислим и ние да почиваме малко

sigpic

Comment

• Започна зимната кампания на гуми. Предлагаме почти всички марки и модели + безплатен монтаж и баланс!
                      Заповядайте
                      sigpic

Comment

• Огромно благодаря за вниманието! Най-добрият екип сте.

Comment

• Желез... Златни са! Варненци сме богати с тях!
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Благодарности на Иво и екипа за бързото и качественото обслужване на автомобила ми. Определено са еталон за това как трябва да се правят нещата. Поздрави
                            Alfa 159 JTD

Comment

• В колата отново е -16000 градуса

Comment

• 30% отстъпка за профилактика и зареждане на климатични уредби до края на месец Май
                                Attached Files
                                Last edited by pininfarina; d.m.y г., 14:03.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X