Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпросче

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от търтей
    Първоначално публикувано от Ivan83
    Pr_OOf пак не внимаваш " ...
    Ако имаш да кажеж нещо по темата го кажи или по -добре замълчи .Мълчанието е злато когато няма какво да кажеш айде и успех
    баце Фнимафай с кого как говориш
    приятелско съветче
    ....че мое да замълчиш за по-дълго, той професора уж е търпелив човек ама...

И айде стига тъпизми, тая част от форума е за тия с АГУ или с намерение да сложат такова, меренето на пишки става в "Общи приказки"
    Де си Додо да поразчистиш малко
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader

И айде стига тъпизми, тая част от форума е за тия с АГУ или с намерение да сложат такова, меренето на пишки става в "Общи приказки"
      Де си Додо да поразчистиш малко
      бате ти си последната надежда за някъв ред в тая част....

надявам се да вкараш някъв ред и поне малко от малко да се спазва някакъв тон и благоприличие
      мерси
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Това последното отдавна трябвваше да бъде направено.
        Честито Влади.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
          Мдаа , пак многознайковците дето са виждали само отдалече кола на газ почнаха да дават мнения . Човека пита дали може и дали някой е слагал . А разни врачанции други такива почнаха да му обясняват как до сега не са виждали ГТВ на газ и че как 25 литрова бутилка в багажника щяла да му развали окачването...... Кой ви пита бре специалисти измислени дали сте виждали с вашите природно невиждащи очи ГТВ на газ и как нещо което тежи колкото 2 големи бутилки с минерална вода поврежда окачване на автомобили ...

Колегата иска да си кара ГТВ то щото си му харесва , не иска да го сменя , иска да си го кара и да му излиза по евтино , кое точно не можете да схванете.

Колега на всяка кола може да се сложи газ , ГТВ на газ има .
          Отиди в свестен сервиз където монтират газови уредби и там ще ти обяснят . Има коли къде по нагоре от ГТВ които са с газ.
          Виж колега,
          айде малко по-спокойно щото да не се изнервя аз!!! първо аз кола на газ сум карал дълго време и ми е ясно какво и как става! второ ГТВ съм виждал и дори притежавам! трето я прочети какво сме писали до сега в темата! никой не му казва на момчето че не може, а просто че според нас не трябва! и четвърто не ми говори с тоя тон щото ще ти набия газифицираната колица в газифицирания г*з и ще те ритам от тука до довечера!!!
          моля другите колеги да ме извинят за грубия език ама не се сдържах!
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Благодаря за доверието!
            Колегата bouncer ще го помоля да не си позволява да ползва подобен език пак, все пак в този форум не сме свикнали с подобни изказвания тук сме се събрали хора които се уважаваме взаимно, със обща страст и до някъде общи интереси, едва ли подобен тон е уместен
            Вярвам, че колегата няма да си позволи подобен език пак.
            Предварително благодаря!

...и понеже не смятам че има какво да се каже повече по темата я заключвам.
            Mitsubishi Outlander
            Mitsubishi Space Star
            Daihatsu Terios

Comment

Working...
            X