If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pr_OOf пак не внимаваш " ...
Ако имаш да кажеж нещо по темата го кажи или по -добре замълчи .Мълчанието е злато когато няма какво да кажеш айде и успех
баце Фнимафай с кого как говориш
приятелско съветче
....че мое да замълчиш за по-дълго, той професора уж е търпелив човек ама...
И айде стига тъпизми, тая част от форума е за тия с АГУ или с намерение да сложат такова, меренето на пишки става в "Общи приказки"
Де си Додо да поразчистиш малко
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
И айде стига тъпизми, тая част от форума е за тия с АГУ или с намерение да сложат такова, меренето на пишки става в "Общи приказки"
Де си Додо да поразчистиш малко
бате ти си последната надежда за някъв ред в тая част....
надявам се да вкараш някъв ред и поне малко от малко да се спазва някакъв тон и благоприличие
мерси
Мдаа , пак многознайковците дето са виждали само отдалече кола на газ почнаха да дават мнения . Човека пита дали може и дали някой е слагал . А разни врачанции други такива почнаха да му обясняват как до сега не са виждали ГТВ на газ и че как 25 литрова бутилка в багажника щяла да му развали окачването...... Кой ви пита бре специалисти измислени дали сте виждали с вашите природно невиждащи очи ГТВ на газ и как нещо което тежи колкото 2 големи бутилки с минерална вода поврежда окачване на автомобили ...
Колегата иска да си кара ГТВ то щото си му харесва , не иска да го сменя , иска да си го кара и да му излиза по евтино , кое точно не можете да схванете.
Колега на всяка кола може да се сложи газ , ГТВ на газ има .
Отиди в свестен сервиз където монтират газови уредби и там ще ти обяснят . Има коли къде по нагоре от ГТВ които са с газ.
Виж колега,
айде малко по-спокойно щото да не се изнервя аз!!! първо аз кола на газ сум карал дълго време и ми е ясно какво и как става! второ ГТВ съм виждал и дори притежавам! трето я прочети какво сме писали до сега в темата! никой не му казва на момчето че не може, а просто че според нас не трябва! и четвърто не ми говори с тоя тон щото ще ти набия газифицираната колица в газифицирания г*з и ще те ритам от тука до довечера!!!
моля другите колеги да ме извинят за грубия език ама не се сдържах!
Благодаря за доверието!
Колегата bouncer ще го помоля да не си позволява да ползва подобен език пак, все пак в този форум не сме свикнали с подобни изказвания тук сме се събрали хора които се уважаваме взаимно, със обща страст и до някъде общи интереси, едва ли подобен тон е уместен
Вярвам, че колегата няма да си позволи подобен език пак.
Предварително благодаря!
...и понеже не смятам че има какво да се каже повече по темата я заключвам.
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment