Днес окончателно приключих с монтажа и настройките на такава газова инжекция на личния си автомобил. Много лесен монтаж още по лесна настройка, автомобила се държи добре като динамика много скоро ще ви кажа и другия много важен показател - разход на гориво. Цената на цялата система е доста прилична под 900 лв без монтажа.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Газов инжекцион BSM Car Gaz
Collapse
X
-
Това е официалния сайт http://www.bsm-bg.com/product.php?language=bg&id=55 комплекта от снимката се предлага в Търново за 700 лв. Допълнително се закупуват бутилка, сонда за бутилката, зареждащо устройство, медните тръби /5.5 метра 6 мм и 1.5 метра 8 мм/ и скоби за закрепване на бутилката. Добаките без бутилката са за около 90 лв, а бутилката според обема и вида и от 40 до към 100 тина. Монтажа си го направих сам /не е китайско писмо/ иначе взимат около 200 лв. Скоро ще постна снимки как изгелжда монтирана на Алфа 146 1.4 ТС.
Comment
-
Настройката!?
Верно бе Стенли къде я прави, нали щях да ти смъквам моя компютър да прехвърляш или си сложил други дюзи с различни параметри?Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Ето и първи резултати от разход на гориво, 12-13/100 градско и 10/100 на дълго с 5 човека включен климатик и тежък трафик /5 та включвах доста рядко/ при първа възможност ще се пробвам да оптимизирам работата на инжекциона все още е с съвсем груби настройки.
Comment
-
Първоначално публикувано от stenliЕто и първи резултати от разход на гориво, 12-13/100 градско и 10/100 на дълго с 5 човека включен климатик и тежък трафик /5 та включвах доста рядко/ при първа възможност ще се пробвам да оптимизирам работата на инжекциона все още е с съвсем груби настройки.Вървежа как е?
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Ми малко се влоши ускорението след 4500 - 5000 об./мин но с финната настройка предполагам ще се изчисти а иначе на ниските оборти като че ли е по добре на бензин до към 2000 - 2500 об/мин я нямаше никаква. Като максимална скорост с малко повече засилка си вдигна 180 с включена клима.
Comment
-
Колеги колата я имам от скоро 1,4 туин спарк сложих нощес и аз БСМ-газ инжекцион та значи измина 110 км. с 4 човека в колата пална бутилка 40 литрова 110км 10лтр.газ като 80 км бяха извънградско с 90-100 каране и пускане по инерция дали е нормално или да ходя да рачкам още иначе варвежа е перфектен по добре е от на бензинAlfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
Alfa Romeo 145 1.4 16v
BMW 520i E39
Comment
-
Мисля,че е нормално.Все пак си бил с четири човека.Моята харчи около 11 извънградско като съм сам в колата.Обаче си я натискам-рядко падам под 4000 оборота,независимо от предавката.И не пропускам възможността да покажа на разни субекти с Пасати и БМВ 3-ки,че не карат Макларъна на Алонсо.156 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFA155TsКолеги колата я имам от скоро 1,4 туин спарк сложих нощес и аз БСМ-газ инжекцион та значи измина 110 км. с 4 човека в колата пална бутилка 40 литрова 110км 10лтр.газ като 80 км бяха извънградско с 90-100 каране и пускане по инерция дали е нормално или да ходя да рачкам още иначе варвежа е перфектен по добре е от на бензинКарам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
Comment