Известие

Collapse
No announcement yet.

сервиз за газ инжекцион

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• сервиз за газ инжекцион

Помогнете за добър сервиз за газ инжекциони. нещо се скапа газовата, принципно е направена като загрее до 50 градуса и да обръща на газ ама сега не ще. газовата са я правили в италия. тука некви майстори я гледаха и се чесаха по главите и нищо не разбират. помогнете
    Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
    Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата

?

Абе колега пиши от къде си,че някой по-наблизо да те насочи
    Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

извинявайте!!! от софия съм

Comment

Ей!

Първоначално публикувано от marrrto
        извинявайте!!! от софия съм
        Туй софиянци много си мразите столицата бе...или ще забравите да я пишете или ще е с малка буква
        Сигурен съм че колегите там ще те насочат защото има много сервизи, но някъде има много некадърни майстори!
        Аз съм твърде далече от теб! Успех!
        Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Лозенец "Руй планина" 3. Стар сервиз за АГУ. Монтираха ми ГИ и засега нямам проблеми. Тел. 8683869; 0888681817. Успех!
          2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay
            Лозенец "Руй планина" 3. Стар сервиз за АГУ. Монтираха ми ГИ и засега нямам проблеми. Тел. 8683869; 0888681817. Успех!
            ето това исках да чуя , само сподели и цената колега
            sigpic
            ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
            0889 636 093

Comment

Цената на ГИ е 1180 лв. за "БСМ-КарГаз". Това е най-евтиният вариант, но монтират най-различни модели. Предложиха ми и "Заволи" - изцяло италиански ГИ за 1600лв., но не можаха да ми обяснят с какво е по-добър от моя. Аз нямам все още пълни впечатления за БСМ, защото карам с него само от 1 седмица, но при първото засичане ми даде разход с 1 до 2 литра повече, отколкото на бензин. Четох във форума, че някои Алфи с ГИ харчат дори по-малко литри газ, отколкото бензин. Явно ще трябва да отида пак за донастройка, защото 20% по-голям разход на газ ми се вижда много.
              2014: Deutschland über alles

Comment

!!!

Първоначално публикувано от nikolaaaay
                Цената на ГИ е 1180 лв. за "БСМ-КарГаз". Това е най-евтиният вариант, но монтират най-различни модели. Предложиха ми и "Заволи" - изцяло италиански ГИ за 1600лв., но не можаха да ми обяснят с какво е по-добър от моя. Аз нямам все още пълни впечатления за БСМ, защото карам с него само от 1 седмица, но при първото засичане ми даде разход с 1 до 2 литра повече, отколкото на бензин. Четох във форума, че някои Алфи с ГИ харчат дори по-малко литри газ, отколкото бензин. Явно ще трябва да отида пак за донастройка, защото 20% по-голям разход на газ ми се вижда много.
                Абсолютно нормално е да ти харчи 1-1,5литра повече газ отколкото бензин

Comment

Малко съм позачистил темата...
                  Mitsubishi Outlander
                  Mitsubishi Space Star
                  Daihatsu Terios

Comment

мерси ще го пробвам другата седмица. дано да имат софтуер за мойта уредба

Comment

Working...
                    X