Известие

Collapse
No announcement yet.

алфа 33 1.7 16v на газ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• алфа 33 1.7 16v на газ

Колеги дадоха ми една газова уредба и мисля да я сложа на алфата , изспарител е brc at90p вакумен . Въпроса мо е може ли да се използва като електрически, клапана които е за принудително подкачване може ли да използва вместо вакум, ако неможе от каде да взема вакум щото неискам да пробивам колекторите, мерси предварително.
    EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
    Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
    Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Не се занимавай с глупости, вариантите са или пробиваш всмукателния колектор и вземаш вакуум за вакуумния изпарител или ползваш ел. изпарител
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

точно на тоя модел автомобил е мноо гъзарско да си сложиш газова уредба а приключението се допълва от вакуумния BRC at90p после безпроблемното каране на бензин от два кинта ще ти бъде несбъдната ме4та

Comment

Колега имал съм такава кола на газ и беше с BRC испарител, само че електрически. Не е редно на инжекцион да слагаш вакумен испарител, но става. Вакум може да хванеш от където смуче сервото, но по - добре си вземи ел. испарител, за да нямаш проблеми. Иначе този мотор се представя много добре на газ.
        Alfa Romeo 166 2.0ts - за мен
        Alfa Romeo 156 1.9jtd - за жена ми
        (Фен на Алфа-Ромео и AC/DC)

Comment

Working...
        X