Ако някой кара такова ГТВ да сподели .Също с какви размери е бутилката и колко килограма.?
Известие
Collapse
No announcement yet.
GTV на газ (минуси)
Collapse
X
-
Още едно лично мнение: само намери добри майстори, другото ти е наполовина като разходи, ще върви като на бензин, смело напред, и като я сложиш да кажеш- къде, как и колкоsigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от netsurferПървоначално публикувано от trustworthyАми във Варна имаме една. В багажника е бутилката
Comment
-
Първоначално публикувано от netsurferПървоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от netsurferПървоначално публикувано от trustworthyАми във Варна имаме една. В багажника е бутилката
Щом на 2 багажа се побра за моретоооо сичко е ок. Търсите си кльощави жени с малко дрехи и готовоAlfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
единственият негативен аргумент е че няма да имаш място в багажника . но при положение че така и така нямаш кой знае какво място тва едва ли има значение .
така че слагай смело и не слушай " гъзарите " дето карат по 10-20 км на ден как алфа само на бензин се карала ......
Comment
-
аргумента е, че за мен това са несъвместими неща - купил си си спортна кола за не малко парички, а се стискаш за гориво, защото за мен единственото, което кара хората да слагат газ е точно това. За мен това си е чисто побългаряване. В крайна сметка колата си е твоя и ти си решаваш какво да правиш с нея. като искаш да си прецакаш хубавата кола - действай...
а колегата SFINKS да не ни мисли "гъзарите" на бензин. Ние искаме да си даваме парите за бензин и ни е страх, че ако си сложим и ние газ ще вземе колата да тръгне адски много, пък и ще се чудя к'во да си правя парите , които спестявам...За километрите дай да не говорим кой колко минава. ма какво ти обяснявам, то така или иначе от теб не съм прочел нищо друго, освен да се опитваш да се заяждаш с някого.
sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB
Comment
-
Колега lan, посмекчи малко тона! По същество обаче аргументацията ти е точна!
Пак повтарям, всеки сам решава на какво ще си кара колата, а минусите за ДВГ-то са като при всеки друг TS, остава проблема с малката вместимост на багажника.Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
Comment