Известие

Collapse
No announcement yet.

GTV на газ (минуси)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

"аргумента е, че за мен това са несъвместими неща - купил си си спортна кола за не малко парички"

първо ако не знаех за каква кола говорим по твоите думи "спортна кола за не малко парички" бих си помисли че нещо за някаква съвсем друга кола става въпрос, я ферари я порше или субару поне ..

ти къде прочете или е лично твое мнение че GTV е спортна кола ??/ кое и е по точно спортното , това че има 2 врати ли ?? или че е по-ниска ?? 145 също е с 2 врати ама никой не мисли че е спортна кола .... а двигателя е сащият TS които се слага на цялата гама на Алфа Ромео ...
    Тва все едно да кажеш че Опел Калибра или Тигра е спортна кола щото са по ниски от вектра и са с 2 врати

айде няма смисъл от такива заяждания а на колегата който питаше за мнение , слагай си газ и не се замисляй...

Comment

е сега....да сравняваме ГТВ с Калибра....спортна е по много показатели. ферари и повечето поршета са в класа "supercars" или "Exotics" така че и те не много за сравнение. ГТВ е СПОРТНО купе. ами защо? защото така е създадено. относно газта - всеки сам решава как да си кара колата! това е като да му даваме акул как да си е*е жената! негово право! Аз лично съм твърдо против и моите доводи съм ги казал в друга тема няма да спамя. Та за газ - варианта е един: газов инжекцион с допълнителни аванси от добра марка. аз бих препопъчал "Емо газ сервиз" в софия. като се отива пъм княжево по барис след като се пресече околовръстното, на първия възможен светофар вдясно и след 50 м сервиза е отдясно. много е добър. там съм виждал да се поставя газ на бмв м3 и на кайен. пича наистина си разбита от работата. ако искаш отиди и си говори на място колко ще излезе, да погледне колата и да каже кое е най-подходящо.
      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

щом мислиш, че GTV не е спортно... няма какво да ти кажа.
        sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Alfa romeo GTVex
          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

???

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv
            виж сега за кво става въпрос обаче утре в 10.00 закарвам колата да го махат един месец чакам това е краят на евтиното поне обиколих цялото черноморие няколко пъти почти без пари.метанов инжекцион сложен в италия BIGAS доста скъпа уредба всеки вика що го махаш ти си луд.луд ама аз си знам причините това е краят.
            Не виждам и не разбирам за какво става въпрос!?!?!?
            Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

щом не виждаш по добре щот вече го няма инжекциона и бутилките а сега разбрахте ли кво се събира в багажника пък това дали колата е спортна който е притежава си знае и това мен ми писна да обяснявам каква означава КУПЕ.
              Alfa romeo GTVex
              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Мале, мале за кво си ги купувате тия коли с тия скъпи уредби като ги махате после, и какво сега дразни те, че гори 5лв и искаш да гори 20лв така ли обясни щото не разбрах какво те е издразнило толкова. Да не се изчервяваш по метанстанциите и да си мислиш, че всички тебе гледат Не се сърди ама не разбрах какво . . .?!? На тия бутилки им слагам един поръчков калъф и край на грозотията в багажника а за пропан-бутан една бутилка на мястото на рез. гума и все едно, че нямаш уредба, рез. гума я хвърлям в гаража и като пукна гума си имам телефон
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Alfa romeo GTVex
                  Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

междудругото точно тази уредба да ти я монтират и с този размер бутилки 3600лв-решението-купувам една вектра за 2000-3000лева с двигател 2.0 115кс слагам инжекциона и колата започва да върви повече от на бензин щот инжекторите са за 155кс и си бръмча пак евтино пък събота и неделя си палвам алфичката 60лв-100октана от екото ръчка тва е щот аз спокойно тая кола немога да я карам и ще потроша за нула време за тва през укенда само пък и навън май така ги карат такъв вид автомобили ок.
                    Alfa romeo GTVex
                    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

!!!

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv
                      междудругото точно тази уредба да ти я монтират и с този размер бутилки 3600лв-решението-купувам една вектра за 2000-3000лева с двигател 2.0 115кс слагам инжекциона и колата започва да върви повече от на бензин щот инжекторите са за 155кс и си бръмча пак евтино пък събота и неделя си палвам алфичката 60лв-100октана от екото ръчка тва е щот аз спокойно тая кола немога да я карам и ще потроша за нула време за тва през укенда само пък и навън май така ги карат такъв вид автомобили ок.
                      Sorry , но изреченията са ти без начало и край,много дълги и несвързани и затова не ги разбирам!!!Сигурно грешката е в мен
                      Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Ми добре давам моито БМВ 193 коня е и които успее да го кара в софия по 130-150 километра на ден на бензин един месец му го подарявам и аз имам приятел с ГТВ и тои си го кара на газ без проблем.Така че оставете човека на мира и го посавътваите каде си сложи газчица и не спамете.Колега караи си на газ не се занимаваи с глупости
                        BMW E36 328CI 04.1998 - 230 кончета, 6-степенна скоростна кутия от Е46 330 и шпер-диференциал
                        ALFA ROMEO 155 2.5TD 12.1995 - много скъпа вече тая нафта
                        BMW E36 320CI 02.1995 - абе става

Comment

didofurnira

Първоначално публикувано от Ivan83
                          Пак част от хората почват да пишат "не е добре гтв на АГУ" е кажете защо аргументирайте се !И ако може някой да каже каква бутилка ще се побере в багажника .Според мойте скормни предтстави 30-40 л ?
                          до преди няколко месеца и аз си блъсках главата какво да е
                          и сложих газ/метан/ колата работи идеално вече месец въпреки че не е gtv но е алфа
                          /следващата ми кола пак ще е алфа и пак ще е на метан /
                          така че решавай сам
                          alfa 155 1.8TS '93/ BRC/ ME + АП

Comment

Първоначално публикувано от BOBBY PLEVEN
                            Ми добре давам моито БМВ 193 коня е и които успее да го кара в софия по 130-150 километра на ден на бензин един месец му го подарявам и аз имам приятел с ГТВ и тои си го кара на газ без проблем.Така че оставете човека на мира и го посавътваите каде си сложи газчица и не спамете.Колега караи си на газ не се занимаваи с глупости

Опа, чувствам как ще стана горд собственик на БМВ 193 коня от кога ми го даваш да го карам един месец по 150 км? ама да не се отметнеш нещо само!! Има свидетели, пред които си го написал.
                            Lexus IS200

Comment

Как BMW бе колега .... Ти не знаеш ли че Алфа е номер 1 и всичко останало е кенеф , особенно пък немското ..

Comment

За TOYOTA да не говорим
                                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                                X