След като не я иска никой моята Алфа, мисля да се разхода до Плевен и да си сложа ГИ там, цената 1100лв., монтаж и настройки пак там, www.fobos-bg.com, има ли друг който е ходил да каже нещо повече, че за точно като моята кола не видях отзиви.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ГИ фобос
Collapse
X
-
За тия Фобос съм чувал добри думи, но знам, че даже плевенчани ходят в Ловеч за газови инжекциони.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
конкретно за фобос ще отида за монтажа до Плевен, аз затова питам дали някой има точно такъв на колата си, иначе да и в София го монтират на цена 1350лв., иначе за други ГИ вече цената става по-високаsigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
здравей raiders,виждам че темата е стара но такмо ще можеш да ми кажеш какви са ти впечатленията от ГИ Фобослс.И мойта алфа е като твойта и се чуда каде и каква уредба да и сложа.имам я от скоро.за сега сьм доволен от нея.ще се радвам да ме посъветваш.мерси предварителноAlfa 156 2.0T.S selespeed
Comment
-
ами още не съм я сложил, просто се колебая между Фобос, в Плевен ще е само монтажа и настроиката, после в София ще се ходи, ако има проблеми, и другото е КарГаз пак с български комп, "Руй планина" е адреса, това е за сега, ако имаш други впечатления или идей споделиsigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Първоначално публикувано от raidersами още не съм я сложил, просто се колебая между Фобос, в Плевен ще е само монтажа и настроиката, после в София ще се ходи, ако има проблеми, и другото е КарГаз пак с български комп, "Руй планина" е адреса, това е за сега, ако имаш други впечатления или идей сподели
Comment
-
аз също се оглеждам за ГИ тъй като смятам скоро да се оборудвам с една 156ца 1.8
из форумите на опел и фиат имаше теми за Фобос разправят че са добри, поне не се оплакват от тях - ГИГ не били много за препоръчване и разбира се италианските са добри но там цената е + 600лв.Honda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана)
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment
Comment