Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 156 1.8 с обикновено АГУ

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа Ромео 156 1.8 с обикновено АГУ

здравеите.и аз като вас сам горд собственик на алфа.гледам вав форума всички пишат че не мойело да се кара с обикновенна газова.е това не е така.карам вече 6 месетца без проблеми.sam si slojih uredbata poneje se zanimavam sas takava de4inost.izleze mi okolo350 leva .vsi4ko e tursko s izklu4enie na izparitelq.razhoda na 100k; e---gradsko-11.0 izvan pi skorost 140-10,0.spored men e pove4e ot dovolno.ako ima jelae6ti moga da vi pomognq da si slojite

----------
    Колега, темите се кръщават разбираемо!
    Във форума се пише на кирилица, а не на маймуница!!
    @deksi@alfa 156 1,8 twin spark s obiknovenna gazova

Колега да ти е честита Алфата и добре дошъл в клуба на Алфистите! Виж сега ,Туйнспарка с изпарител си е кофти работа ,колкото и да си доволен. Бих казал скопена работа.... Ако покараш Алфа с газов инжекцион ще се увериш сам. А като започне и да киха става лошо.
    Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
    Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
    Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

колегата е объркал заглавието няма как да карате с гърмящо газово без съпъстстващите гърмежи а те задължително ще ви повредят дебитомера а при новия мотор и смукателния колектор които освен че е пластмасов има и клапа за променливи дължини тоест ситуяцията става още по сложна не знам колага от кога се занимаваш и къде с газови уредби но явно или не си в час грам или не ти се дават пари за подходяща газова уредба и си решил кардинално проблема но това не значи че това е верния път а и както каза по горе и колегата с 164-ката ТС на газ е скопен куц кон

Comment

Мдааа, истината е че бат Павлин както винаги е прав
        Винаги съм казвал че теорията е едно, но опита си е голяма работа.
        На колегата със 156-цата, дано всичко да е ОК, но при този мотор добрият ватиант е ГИ.
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

ами колеги.то мнения много.факт неоспорим че по добро от газов инйектцион няма.ама дали мойе всеки да си го позволи.а колкото до гарменето-ще гарми ако не е наред нещо по колата.тя тогава не варви добре и на бензин.ако става вапрос за проблеми- ми да не ти се претцака само газоия инйекционм.че тогава ще плащаш повече.за мен обикновена газова ме устроива.

Comment

усттроива те.... но теб....ти си маистор не та бърка един вид да ти е насрана колата ....то народа е казал :в обущар здрави обувки няма !!! и аз точно тая максима се опитвам всячески да избегна(мисля че които е виждал някоя от моите коли ще се съгласи с мене) и никога не бих я толерирал и тук у форума!!!! а истината е че повечето от хората тук които биха си сложили газова уредба на любимата кола надали ще са изкефени от последствията а по моито скромни наблюдения по ГИ (не че разбирам много от газови уредби ти си професионалиста в тая тема ) а последствия ще има и то сериозно и то н е в много дълъг период от време
            с уважения винаги правия

Comment

Оставете човека да си кара Алфата с изпарител ,а като "кихне" няколко пъти друга песен ще запее. А това е неизбежно просто. Относно колко по-скъп е ГИ ,цена от 1000лв. с гаранция 50 000км мисля че не е много ако калкулираме и един гръмнал дебитомер....
              Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
              Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

Comment

Това, че ГИ е по-удачно от АГУ с изпарител добре! Ама айде да си признаем, че и обикновенните АГУ са направени ДА РАБОТЯТ и да не изпадаме в крайности. Това ще гръмне, онова ще гръмне - ами ако си заспал пищов и не си сменяш консумативи навреме може и да гръмне, едно време като имаше само такива АГУ как са карали хората. Аз имам кола от 5г с обикновена АГУ и никога не е гърмяла!
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

ekсперти много.тоя чул едно другия друго и коментират без дори да са го изпитали .от пет години карам коли с гас и нямам оплакване.a това дали ще караш с г.и или собикновено агу -ваш проблем .аз ви казвам че става с обикновенно агу.колите ваши и парите ваши.всеки сам си решава чао експерти

Comment

ОК Няма да споря ,но моята гърмеше и с чисто нови кабели и свещи и регулиран изпарител! А за едно време съм съгласен ,че вървяха разните му лади и с обикновен изпарител Моят Полски Фият например никога не ми е гърмял!
                      Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

Колеги, dekst и isoiso, ВЕРВАЙТЕ ми бат Ви Павлин е експерт и знае какво говори, аз самият карах 3 бр. Алфи с конвенционална АГУ и ВЕРВАЙТЕ ми никога не е било напълно безпроблемно, аз а човек който не иска постоянно да е с мръсни ръце, това си е проблем. Вярно колите вървят, но кихането го има /макар и рядко/ обикновено не е от неизправна кола /противно на общоприетото схващане / а от кофти регулирана АГУ и от смотан шофьор, понякога запушват и дюзите /тва става и с ГИ/ понякога се преебава бензиновата помпа и т.н. все дребни проблемчета, дето обаче дразнят, но не ме разбирайте погрешно карането на LPG е ефтино и замърсява в пъти по-малко, така че съм твърдо ЗА.
                        За себе си съм решил този казус вече, следващата ще JTD
                        Mitsubishi Outlander
                        Mitsubishi Space Star
                        Daihatsu Terios

Comment

бе стааа и с турско дори е колегата от раднево теи ги праи нищо че даже и чашката за зареждане на турското чеп не стааа от неи ма ко ли разбираме нии тука само пишеме глупости

Comment

da jивеят глупатците. :П :П :П

Comment

абе хора кво ви пука дали ще ми грамне газовата или не .колата си е моита.аз ви казвам че става.щяла да грамне ми то и на бензин мойе да ти грамне :Д ако си кутц кон кат тея експерти вав фофума :Д :Д

Comment

Working...
                              X