Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 156 1.8 с обикновено АГУ

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аз па нищо не разбирам от газови и не искам да разбирам
    не мое се разбира от сичко

просто обаче съм виждал много такива правени от робертино и негърмящи до ден днешен

ако изобщо някога аз бих слагал газова на моя кола ще е инжекцион
    но разни хора разни идеали
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
      аз па нищо не разбирам от газови и не искам да разбирам
      не мое се разбира от сичко

просто обаче съм виждал много такива правени от робертино и негърмящи до ден днешен

ако изобщо някога аз бих слагал газова на моя кола ще е инжекцион
      но разни хора разни идеали
      не можеш да твърдиш каквото и да било без да е на твоята кола и да си го карал тва "газово" поне 20000 км !! аз ти казвам: няма такава кола с нормална газова и двигател с пълен инжекцион която да не гърми... било то рано или късно често или рядко все пак гърми а при по съвремнните автомобили като 156 да речем това гръмване ще повреди на 100% масметъра от там сервизния режим на хер бош а от там автомобила става куц кон на газ а на бензин не върви изобщо както си му е ред тоест колата става подходяща само за "бакшиши" или хора които са на нивото на бакшерите предполагам разбираш какви хора визирам

Comment

абе доста време ги гледам тия коли и не гърмят
        но пак казвам за мен това е глупост най-малкото щото не върви като с ги
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

браво,ТУРБО , ТИ СИ НАИ ДОБРИЯ.ТОВА чЕ ТИ НЕ МОЙЕш НАПРАИ ЕДНА КОЛА НЕ ЗНАчИ чЕ И ДРУГИ НЕМОГАТ.аз сам карал бмв троика три години на газ и не ми грамна а ти спетциалиста ще ми казваш.ходи се заяйдаи с някои друг.нали затова е форума .да си споделяме.а дали ще е колата с ГИ или обикновенна тя все си е скопен кон.няма никаква гарантция че щом слойиш ГИ няма да имаш проблеми.то рано или касно 6те земе да се преебажа на бензин.6том слага6 гас винаги рискува6.апак ти,ТУРБО, КАТ НЕМОЖЕ6 ДА ПРАВИ6 КОЛИ ВАРВИ ПРАВЕИ ,,,,КАРУТЦИ,,,ТАМ СИГОРНО 6ТЕ СИ ПОДОБАР.НА ТЯХ ПОНЕ ГАС НЕ ИМ ТРЯБВА
          @deksi@alfa 156 1,8 twin spark s obiknovenna gazova

Comment

отказвам се да споря с теб и неграмотни хора като тебе и дори ще ти заключа темата а умните хора прочитаики я за в бъдеще сами биха си направили изводи кои вариант за газ да си изберът !!! а ясно е че гроздето щом е нависоко и не го стигаш е кисело
            п.с. а дали мога или не мога да правя коли си е моя работа и каруци да поправям пак не ти влиза в работата

Comment

Working...
            X