Известие

Collapse
No announcement yet.

Някаква жичка,закачена за бушона!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някаква жичка,закачена за бушона!

След като са ми сложили газовата уретба(преди 4 месеца)наскоро съвсем случайно открих ,че са ми вързали(по скоро само са набутали) някаква жичка ,и незнам за какво е,на третия бушон ,най-отдолу (под диагностичната букса бушоните)...... някакви идеи,че е много калпаво застопорена!?!?!?! ............. като я откачих ,не забелязах никакви промени в поведението на колата ,работи си на газ....... но си я сложих за по-сигурно ..!?!?!?!?!
    Alfa156 Against All

Re: Някаква жичка,закачена за бушона!

Първоначално публикувано от slav40
    След като са ми сложили газовата уретба(преди 4 месеца)наскоро съвсем случайно открих ,че са ми вързали(по скоро само са набутали) някаква жичка ,и незнам за какво е,на третия бушон ,най-отдолу (под диагностичната букса бушоните)...... някакви идеи,че е много калпаво застопорена!?!?!?! ............. като я откачих ,не забелязах никакви промени в поведението на колата ,работи си на газ....... но си я сложих за по-сигурно ..!?!?!?!?!
    Защо не попитай тези който са ти го сложили ? Защо е по този начин .. аз преди имах така една жичка на бушоните .. но тя беше маса .. там на някакъв уред .. незнам при теб за чийй ти е там ..

поздрави
    Диети и отслабване
    www.elenkov.net

Comment

От там обикновено някои "майстори" вземат захранване за ключа газ-бензин, но ако е това не би трябвало ключа да работи при откачен кабел. Колега пробвай да го откачиш и дай на "контакт" за да видиш дали ще работи ключа и дали ще запали колата.
      Mitsubishi Outlander
      Mitsubishi Space Star
      Daihatsu Terios

Comment

е тои е упоменал че работи на газ с откачена жичка така че наи вероятно друг а не газаджията я е забол там

Comment

Re: Някаква жичка,закачена за бушона!

Първоначално публикувано от elenkov
          .. аз преди имах така една жичка на бушоните .. но тя беше маса ..
          Колегата, през бушоните няма как да минава "маса"
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
            От там обикновено някои "майстори" вземат захранване за ключа газ-бензин, но ако е това не би трябвало ключа да работи при откачен кабел. Колега пробвай да го откачиш и дай на "контакт" за да видиш дали ще работи ключа и дали ще запали колата.
            не съм обърнал внимание .................... не работи на газ като я махнах......... незнам защо си мислех ,че работи ,моя грешка ........
            Alfa156 Against All

Comment

е в такъв случаи сменяи газаджията и то бързо

Comment

откакто съм с газова не съм ходил на майстор.......... дано и да не е скоро,направих и 12-13 000км,само разхода не е в час ......
                Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                  И защо да го сменя?! Моят ключ е захранен по същия начин. Явно е практика.
                  2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay
                    Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                    еми щом ви харесва тоя похват на работа не си сменяите маистора но поне си земете надежден пожарогасител

Comment

Павлин е прав за пожарогасителя, а и това показва много лоша тенденция за "недоизпипване" на работата. Честно казано на това му се вика "циганска работа" това се вижда, а сещате ли се как е направено на места които Вие не виждате или на които не обръщате внимание /никой не е длъжен да разбира от АГУ-та, само и само да може да коригира клупостите които някой смотаняк, наричащ себе си "майстор" е сътворил с колата му/
                      То и маймуна може да се научи да слага АГУ, лошото е че после има много "да му е.... мамата", тънкостта е в изпипването на детайлите /впрочем както във всичко друго/!

P.S. То май на всички коли на последък разхода отиде по дяволите, тва е щото май се почна с "зимния LPG". Все по-често чувам изказвания от типа "...гори 15..." и то не само за Алфи. Мисля че една пренастройка на газанализатор решава до някъде проблема, но зимата разхода си е принципно по-висок от летния /ма то и с бензина и дизела е така/, пък и цената на LPG гони 1.20...
                      Mitsubishi Outlander
                      Mitsubishi Space Star
                      Daihatsu Terios

Comment

[quote=75 2.0 turbo]
                        Първоначално публикувано от nikolaaaay
                        Първоначално публикувано от "75 2.0 turbo":sk4vmvvd
                        еми щом ви харесва тоя похват на работа не си сменяите маистора но поне си земете надежден пожарогасител [/quote:sk4vmvvd]

Ееее стига де ,сега остава и да се запали ,б..х ти колата!Тогава ще има с един газаджия по-малко в софия...
                        Alfa156 Against All

Comment

Сори за оффа ма наистина зимния LPG си е ********.
                          Казаха ми че е нормално 2-3 литра отгоре?Вярно ли е това?
                          настояща - BMW 3er
                          ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
                          ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005

Comment

аз не съм забелязал да е така ........... може да има разлика до половин литър,но всеки път разхода е различен,според зависи от задръстването в което попаднеш .....
                            Alfa156 Against All

Comment

Working...
                            X