If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колеги интересува ме дали си заслужава да се сложи ГИ на боксер и каква загуба ще даде във вървенето благодаря предварително намерил сам един за 650лв на 3 месеца и се чудя )
Бъзика се бате ти Павлин - обаче решението ще си е твое!
Загубата на мощност - при добра настройка на ГИ и на твоя 10+ годишен двигател ->няма да я почустваш
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Каво разбираш под по голяма загуба ? , ще ти гори малко повече ама разликата в цената на ГИ и нормална газова си е бая сериозна , а газта е едно левче литъра и разход с литър или два отгоре не е страшно откъм финанси
Виждаш колко километра навърташ вадиш калкулатор и смяташ кое ще ти е по-добре . Щото ако не е чак толкова много слагаш нормална газова , ако е повече слагаш ГИ , пък ако въртиш адски много или си ешил такси да я правиш слагай метан .
Смисъл винаги има, но зависи и от километрите годишно. Да, колата ти ще работи сравнително добре с конвенционална АГУ, но ще е по-добре и по икономично с ГИ.
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
колата ти ще работи сравнително добре с конвенционална АГУ, но ще е по-добре и по икономично с ГИ.
Савършено точно за първото за второто може да се поспори ако се сложи ламбда контрол и ТАП и ще му останат доста парички за газ. Ако ми кажеш и номера на двигателя ще ти пратя схема на обикновена газова с ламбда контрол.
Comment