Известие

Collapse
No announcement yet.

Гасне на място

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гасне на място

Ами колеги тва ми е проблема алфата гасне на място и не държи оборти и това е само на гас.
    Алфичка 155 1.6 16в Много си я обичам

Re: Гасне на място

Първоначално публикувано от xaxobg
    Ами колеги тва ми е проблема алфата гасне на място и не държи оборти и това е само на гас.
    с каква газова си в бг ли е слагана ? Каква е колата с ГИ ли си или с Обикновенна газова ? малко инфо ще те открехна на това онова

поздрави
    Диети и отслабване
    www.elenkov.net

Comment

Споделянето по този начин на проблема - няма да ти помогне по никакъв начин, нали се сещаш че не даваш никаква информация за колата и за АГУ-то, също и за нивото на познанията ти по АГУ, та да можем евентуално да дадем съвет...как да ти кажа примерно "...колега оборотите се регулират от изпарителя..."като примерно не знам дали няма да последва въпрос "А какво е изпарител?" а и на отделните изпарители /ако е конвенционална АГУ/ оборотите се регулират по различен начин....та такива работи колега.
      На така зададен въпрос /ако това е въпрос а не е за сведение/ можем само да ти посъчувстваме малко...
      Не се обиждай на написаното по-горе, просто така не става
      Mitsubishi Outlander
      Mitsubishi Space Star
      Daihatsu Terios

Comment

на моята и се люлеят оборотите и на място и в движение даже в движение гасне някой път и всеедно сее задавила и трудно пали.колата е от подписа а газовата е слагана тук,обикновенна BRC с почти нов испарител аз сиго смених защото стария (беше като новия) имаше много силикон по него явно магерен,та така въртях и оборотите от испарителя но нищо,а разхода е от 12.5 нагоре до 17 най-много.поздрави
        Mercedes W202 - 200kompressor 99'
        Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
        Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Working...
        X