Известие

Collapse
No announcement yet.

AEB 175 Leonardo - софтуер за настройка

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• AEB 175 Leonardo - софтуер за настройка

Да знае някой как мога да се снабдя със софтуера за настройка на AEB 175 Leonardo.

Ха сега да видим кой какъв софт има!

Comment

Какво стана колеги никой ли не може да помогне на човека?

Comment

ти си "баш маистора" тука е има и един от гълъбово де ама ти си по добрия а и нали се пъчеше че помагаш на хората и не си комерсиалист е сега имаш шанс да го докажеш ....

Comment

Колега аз на човека съм му дал софта *и то не един а 3 за различните версий* още преди нова година *преди да пусне пост тука* и го пусна по моя молба. Искам да преценя що за майстори сте някой, кокто се праскате че имате *монооого софт* а в крайна сметка нямаааа само голямите думи останаха.

Comment

Е от къв зор!!!

Първоначално публикувано от qnis3
            Колега аз на човека съм му дал софта *и то не един а 3 за различните версий* още преди нова година *преди да пусне пост тука* и го пусна по моя молба. Искам да преценя що за майстори сте някой, кокто се праскате че имате *монооого софт* а в крайна сметка нямаааа само голямите думи останаха.
            Похвално е,че си помогнал на момчето, ама да го накараш да се регистрира и да отвори тема ,с която после да се заяждаш...е това направо не е колегиално!
            Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Може и да си прав но как да преценя кой колко струва.
              И не се заяждам просто уточнявам нещата.

Comment

е сега аз пак ще ти заключа скандалната темичка па оди се оплачи на президента

Comment

Working...
                X