Първоначално публикувано от trustworthy
Известие
Collapse
No announcement yet.
Оригинален газов инжекцион- има ли такова животно???
Collapse
X
-
-
Колеги, моля ВИ
Форума е за ВЗАИМОПОМОЩ /вчера го обяснявах и на един дървен философ от Пежо форума/
Тук върви един много хубав лаф - "...всеки има глава на раменете си и сам решава как да си я счупи.."
Тоест, всеки сам решава на какво ще си кара автомобила - дизел, газ или кисело мляко /де да можеше/...не започвайте поредния безсмислен спорMitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Абе как кисело мляко..
5% на Баба струва 90стотинкиБаси и киселото мляко
По темата..
Ами имам познат с Фиатче Типо от 95-6г. и си е с метан излязло от завода. Нова са си го купили. Не съм го разпитвал повече, но не ми се е оплаквал до сега :PAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Tipo
Първоначално публикувано от VFTIАбе как кисело мляко..
По темата..
Ами имам познат с Фиатче Типо от 95-6г. и си е с метан излязло от завода. Нова са си го купили. Не съм го разпитвал повече, но не ми се е оплаквал до сега :Pкъде е зареждал метан в България между 1995 и 2004/5!
Нещо информацията не се връзва
Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Re: Tipo
Първоначално публикувано от JORDIПървоначално публикувано от VFTIАбе как кисело мляко..
По темата..
Ами имам познат с Фиатче Типо от 95-6г. и си е с метан излязло от завода. Нова са си го купили. Не съм го разпитвал повече, но не ми се е оплаквал до сега :Pкъде е зареждал метан в България между 1995 и 2004/5!
Нещо информацията не се връзва
Познавам го бегло момчето. В съседен клас беше на моя...И просто в компания сме разговаряли по тази тема
Аз даже не съм и сигурен на кои коли се слагат газови уредби от Фиат груп... И от кои години и т.н.. Само че навсякъде пише...заводска...
Та и на мен ми е интересна тази тема от гледна точка на това да науча повече неща.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
Comment