Днес забелязах съвсем случайно(като си ровичках из под капака) след като колата позагря и превключи на газ започна да се чува някакво тракане,чукане,цъкане по-скоро(прави го само на газ) .... до сега не го е правила или поне не съм чул ............. някой с подобен симптом!?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Странен шум като превключи на газ!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Тагове: Няма
-
Re: Странен шум като превключи на газ!
Първоначално публикувано от slav40Днес забелязах съвсем случайно(като си ровичках из под капака) след като колата позагря и превключи на газ започна да се чува някакво тракане,чукане,цъкане по-скоро(прави го само на газ) .... до сега не го е правила или поне не съм чул ............. някой с подобен симптом!?Дори ги пипни в режим на "работа на газ" и ще разбереш, че чукане или цъкане е в такт с подаване на газ към всеки цилиндър!
Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
-
-
Шум???
Първоначално публикувано от slav40прав си .... - Редно ли е да е така......... !?Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
И тука малко позачистихме...
Ей не ми харесва да трия постове /още повече на хора които смятам за добри професионалисти/, но правилата забраняват персонални нападки.
И понеже мисля, че няма какво да се каже по темата повече - слагам точка.Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
Comment