Известие

Collapse
No announcement yet.

псевдо инжекцион

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• псевдо инжекцион

здрасти колеги.имали ги все още тези псевдо инжекциони които са предното поколение преди появата на г.и. и след като са вършили и все още вършат много добра работа са изчезнали?предполагам че ще са на по-приемлива цена и са ги монтирали и на пласмасови колектори.

Не разбирам какво имаш в предвид?
    Може би имаш в предвид АГУ с ламбда контрол?
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

да,поне така го наричат майсторите в нашия регион.

Comment

Първоначално публикувано от galinves71
        да,поне така го наричат майсторите в нашия регион.
        Я кажи кой е тоя псевдомайстор, дето употребява псевдотермини като псевдоинжекцион. Като гледам аз съм от твоя регион ма тоя термин не съм го срещал.
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

ами и военния така го нарича и също в Добрич най-известния майстор също,абе сега забелешки на произнасяне ли ще си правим или съвет за уредбата ще ми дадеш?!ако не си го чувал така прескачаш темата и финито,то Crusader можеше да можеше да подходи така към въпроса но явно е по-компренде от теб

Comment

Нищо инжекционно няма в тая с-ма, тя се раличава от конвенционалната АГУ по това че преди смесителя се поставя ламбда контрола /вид стъпков мотор/ който на база показания на ламбдата определя какво количество газ да пропусне през маркуча към смесителя.
            Псевдомайстори...!
            Mitsubishi Outlander
            Mitsubishi Space Star
            Daihatsu Terios

Comment

е това си е отговор на разбирач но въпреки всичко защо не ги монтират вече след като вършат същата работа и са вече много по-евтини и не предизвикват детонации?

Comment

Първоначално публикувано от galinves71
                ами и военния така го нарича и също в Добрич най-известния майстор също,абе сега забелешки на произнасяне ли ще си правим или съвет за уредбата ще ми дадеш?!ако не си го чувал така прескачаш темата и финито,то Crusader можеше да можеше да подходи така към въпроса но явно е по-компренде от теб
                Като гледам кръстоносеца споделя мнението ми ама нали трябва да се напрайш на интересен...
                Ако помислиш малко ще видиш, че отговора ми е пряко свързан с темата:
                1) Питам кой е тоя за да не ходя при него.
                2) Лесно се разбира че не те съветвам и ти да се занимаваш и ти с него
                3) Термини дето не съществуват няма как да съм ги чувал!!!
                4) Да си съчиняваш имена за нещо конкретно дето вече си има име според мен не е забелеЖка за произнасяне...

Та така но ако толкова ти преча няма да ти пиша повече в темичката обещавам...
                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

неми пречиш просто се заяждаш а аз не съм такъв човек.

Comment

Working...
                  X