Известие

Collapse
No announcement yet.

ГИ или обикновена газова уредба

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ГИ или обикновена газова уредба

То е мноо тъп тоя въпрос кое е по добро ГИ или обикновената газова уредба, но рентабилно ли е да се вкарват 1500лв. за ГИ. Искам да попитам обикновената уредба мнооо ли спъва колата, че честно казано не ми се дават 1500лв.за ГИ. То колата я взех за 4500 смяна консумативи и регистрация ми дойде към 5000 и още 1500 за ГИ и тя щее ми легне към 6500
    Доколкото разбрах когато колата е с ГИ нямало никаква разлика все едно колата си е на бензин по мощност/разход/набиране и т.н.
    а когато е с обикновена уредба разхода бил доста по висок,нямалявало се мощноста и т.н
    Alfa Romeo 145 T.S 1.6 /99 година

Малко луд, в рамките на нормалното!

преди да пишеш прочети поне няколко от темите, разискващи същата полемика
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Re: ГИ или обикновена газова уредба

Първоначално публикувано от plapla
      То е мноо тъп тоя въпрос кое е по добро ГИ или обикновената газова уредба, но рентабилно ли е да се вкарват 1500лв. за ГИ. Искам да попитам обикновената уредба мнооо ли спъва колата, че честно казано не ми се дават 1500лв.за ГИ. То колата я взех за 4500 смяна консумативи и регистрация ми дойде към 5000 и още 1500 за ГИ и тя щее ми легне към 6500
      Доколкото разбрах когато колата е с ГИ нямало никаква разлика все едно колата си е на бензин по мощност/разход/набиране и т.н.
      а когато е с обикновена уредба разхода бил доста по висок,нямалявало се мощноста и т.н
      здрасти колега със сигурност вече моа дати каа че не стаа обикновенно,стаа ама пуца и мое я дебитомерче я бобинка на свещичка а и друо мое но знам че след мен веднага ще има апостров защото и аз също съм скачал с този въпрос но вече се убедих че нее желателно

Comment

Въпроса е наистина тъпичак........ все едно да питаш цветен телевизор ли да си взема или чернобял.
        Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
        Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
        Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

При сегашните цени на бензина и газта след 16000 км ГИ ти излиза без пари, а да не говорим, че и за любимата ти кола е по-добре ГИ пред обикновена АГУ.
          Zastava 55
          VAZ 2101
          AUDI 80 `80
          VW Golf III `93
          ALFA ROMEO 1,8 TS `98

Comment

С обикновена - проблеми, с ГИ - не си струва. Кеф, а? Слагай един метан и тва е
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

то и за метана седи въпросът инжекцион или обикновена

реално няма какво да се мисли, на фул инжекцион кола си се слага инжекцион, не знам кво му се чудите
              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim
                то и за метана седи въпросът инжекцион или обикновена

реално няма какво да се мисли, на фул инжекцион кола си се слага инжекцион, не знам кво му се чудите
                за алфа няма обикновенни неща

Comment

Working...
                X