Известие

Collapse
No announcement yet.

Странен вапрос относно ГИ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Странен вапрос относно ГИ

Здравеите колеги.Та четох в една тема че колата на ГИ имала 2 режима на каране , нещо като обикновен режим до 4500 върви си нормално и харчи по малко и вървежен режим, с които колата вървяла повече отколкото на бензин и харчела малко повече.Не знам дали това е така , ако моvе някакво инфо да ми дадете .
    ПС. ето от тази тема четох http://www.alfaromeo-bg.com/forum/viewt ... c&start=30

По принцип има ГИ, чийто софт се настройва автоматично, според стила на каране. Моят ГИ не знам дали е такъв, но си върви доста добре на газ без да харчи много. Днес ми даде 11,2 газ градско. Това стана след няколко донастройки де.
    Те разхода и динамиката не са проблем. Проблемите на газ са други.
    2014: Deutschland über alles

Comment

А в какво се изразяват другите проблеми ???.

Comment

Ами при мен на студено пали така:
        http://www.youtube.com/watch?v=2HWzxVPPbZ4
        (ако запали). Освен това ми дава грешки на извънградско и разни подобни. Проблемът е, че ЕКУ-то при Алфа има доста добра памет и се самонастройва според горивото, т.е. за да караш нормално и на газ и на бензин, настройките на газ трябва да са много прецизни. При някои колеги се е получило, но за моята кола е трудна работа.
        2014: Deutschland über alles

Comment

Затова обикновено АГУ. От време на време припуква, ама... . Поне не се настройва през седмица
          166, 2.4 JTD'00

Comment

Първоначално публикувано от Chimev
            Затова обикновено АГУ. От време на време припуква, ама... . Поне не се настройва през седмица
            купи си 1.8 ТС с пласмасови колектори и му сложи обикновенна - ако нямаш проблеми година пускаи тото

извинявам се не съм видял че ти имаш ТС - но незнам дали е с пласмасови колектори
            Honda CB 500
            Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
            Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
            Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Първоначално публикувано от lord_chuldarkar
              купи си 1.8 ТС с пласмасови колектори и му сложи обикновенна - ако нямаш проблеми година пускаи тото

извинявам се не съм видял че ти имаш ТС - но незнам дали е с пласмасови колектори
              Да да, с пластмасови колектори с 4 клапи на тях и над 2 години с агу-то. Веднъж съм имал по-сериозен проблем, но това сме го дъвкали вече
              166, 2.4 JTD'00

Comment

Първоначално публикувано от lord_chuldarkar

Да да, с пластмасови колектори с 4 клапи на тях и над 2 години с агу-то. Веднъж съм имал по-сериозен проблем, но това сме го дъвкали вече
                хвала тебе колега случил си на доктор по газовите уредби

Comment

Общо взето съм доволен. Е, има какво още да се иска, но..
                  166, 2.4 JTD'00

Comment

eee савсем ме забравихте с тази тема

Comment

Working...
                    X